
Zkoušeli jste to někdo na venkovním grilu? Moc by mě to zajímalo v tomto grilovacím období ....
Tenhle recept už v kuchařce je s názvem kuře plněné pod kůží, je tu už něco přes rok nejméně
Terezko, byla to příjemná a chutná variace na kuře stokrát jinak. Rodina posílá 1*.
Myslím, že cesnak by neuškodil. To ma nenapadlo, vidíš, viac hláv, viac rozumu. Najbližšie vyskúšam.
Takto připravené kuře musí být bezva - slaninka,cibule !!Pokud nakládám nebo peču kuře,vždy dávám koření s máslem i pod kůži.Maso je lépe ochucené .A toto zkusím i na gril.Cibule se nebude připalovat a trochu dám i dovnitř kuřete.Obměna - sneslo by to i česnek,že?
Iba pod kožu, Airan, nešpikovať.
Terezko, recept vypada zajimave, jen jsem nepochopila, tou slaninou a cibuli plnime pod kuzi, nebo prospikujeme?