• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zdeformované kuře
Napište svůj komentář k receptu

Zdeformované kuře

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zdeformované kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 150
      g anglická slanina
    • 1
      ks cibule velká
    • rostlinný olej
    • mletá paprika
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Kuře zevnitř i zvenku opaprikujeme, opepříme a až potom osolíme (aby sůl neucpala póry, koření lépe vnikne do masa). Slaninu nakrájíme na tenké plátky, cibuli na kolečka. Kůži kuřete nakrojíme a tupým nožem, oddělíme kůži od masa po celém povrchu tak, abychom celé kuře mohli prošpikovat slaninou a cibulí. Zdeformované kuře vložíme do pekáče, podlejeme na 1 cm vysoko vodou a přikryté dáme do rozpálené trouby. Po 15 min. snížíme teplotu na minimum a pečeme: 1 kg kuřete = 1 hod. pečení. Občas kuře obrátime a polejeme šťávou. Na poslední čtvrthodinu kuře odkryjeme, potřeme olejem, troubu zapneme naplno a dopečeme do křupava.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 7. 5. 2007 16:47

    Zkoušeli jste to někdo na venkovním grilu? Moc by mě to zajímalo v tomto grilovacím období ....

  • Anonym | 25. 7. 2006 17:59

    Tenhle recept už v kuchařce je s názvem kuře plněné pod kůží, je tu už něco přes rok nejméně

  • Jaroslava Oumarová | 8. 5. 2006 19:13

    Terezko, byla to příjemná a chutná variace na kuře stokrát jinak. Rodina posílá 1*.

  • Tereza Jarčušková | 25. 4. 2006 06:55

    Myslím, že cesnak by neuškodil. To ma nenapadlo, vidíš, viac hláv, viac rozumu. Najbližšie vyskúšam.

  • Pavlína Svitáková | 24. 4. 2006 13:59

    Takto připravené kuře musí být bezva - slaninka,cibule !!Pokud nakládám nebo peču kuře,vždy dávám koření s máslem i pod kůži.Maso je lépe ochucené .A toto zkusím i na gril.Cibule se nebude připalovat a trochu dám i dovnitř kuřete.Obměna - sneslo by to i česnek,že?

  • Tereza Jarčušková | 24. 4. 2006 13:07

    Iba pod kožu, Airan, nešpikovať.

  • Airan | 24. 4. 2006 12:10

    Terezko, recept vypada zajimave, jen jsem nepochopila, tou slaninou a cibuli plnime pod kuzi, nebo prospikujeme?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kuřecí maso Mletá paprika Pepř mletý Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Vanilkový koktejl

Vanilkový koktejl

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Pečené fazole

Pečené fazole

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Vepřová panenka v hořčičné krustě

Vepřová panenka v hořčičné krustě

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

202
Dýňová tortila
Dýňová tortila
133
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
133
Máslové řízky
Máslové řízky
69
Klasické lečo
Klasické lečo
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Zdeformované kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact