• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zbojnické kolínko
Napište svůj komentář k receptu

Zbojnické kolínko

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zbojnické kolínko
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vepřové koleno
    • 2
      ks česnek paličky
    • 2
      ks bobkový list
    • 2
      ks mrkev
    • 100
      g ovčí sýr
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým listem, paličkami mrkve a hranolky sýra, navrch dáme kousek másla. Vložíme do hlubšího pekáče, zalejeme vodou tak, aby kolínka byla ponořená ve vodě. Celý pekáč zakryjeme alobalem a dáme do horké trouby. Pečeme asi 1,5 hodiny
2
Podáváme v otevřeném alobalu s opečenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zbojnické kotlety

Zbojnické kotlety

Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

Dušené jehněčí kolínko s květákovo…

Zbojnické placky

Zbojnické placky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Jiroutová | 13. 1. 2012 20:08

    Nam se ta kůže hnusí a kromě toho je velice škodlivá (cholesterol). Ani na kuřeti, krůtě či kachně ji nenecháváme.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2007 13:17

    Pani Jolka, nie je to škoda. Vyskúšajte a uvidíte. Ak chcete mať červenú upečenú kôrku na povrchu, vyberte hotové koleno, otvorte alobal a na plechu dopečte do červena. Kožku odkladám do huspeniny. Cez kožu by sa vám to zle špikovalo cesnakom. Cesnakom nešetrite.

  • Jolka Holka | 23. 2. 2007 13:55

    A není to škoda, dělat to bez tý kůžičky? my ji máme všichni moc rádi. Šlo by to udělat i s kůží?

  • Airan | 22. 2. 2007 16:59

    A kolena muzu na jakykoli spusob, s tim syrem je to pro mne novinka. Vyzkousim, pochoutname si a pak napisu:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Máslo Mrkev Ovčí sýr Pepř mletý Sůl Vepřové koleno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Zdravé sušenky

Zdravé sušenky

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

Pikantní gyros v housce

Pikantní gyros v housce

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Fazolky s kari rýží a masovými nudličkami - rychle a chutně

Fazolky s kari rýží a masovými…

Mrkvové smoothie s jogurtem

Mrkvové smoothie s jogurtem

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

114
Rohlíčky plněné jablíčky
Rohlíčky plněné jablíčky
110
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
107
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
93
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou
45
Noky se špenátem a ricottou
Noky se špenátem a…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Zázvorový dip
Zázvorový dip
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zbojnická rožeň
Zbojnická rožeň
Zbojnické kotlety
Zbojnické kotlety
Zbojnický salát
Zbojnický salát
Zdobené jidášky
Zdobené jidášky
  • Recepty.cz
  • Zbojnické kolínko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact