• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vynikající filety z pstruha v octovém nálevu s cibulkou, mrkví a koprem. Nejlépe si je vychutnáte na chlebu namazaném krémovým sýrem a zdobeným čerstvým koprem.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks pstruh filety z pstruha lososovitého
    • 1
      hrst sůl
    • ocet
  • Na nálev:
    • 150
      ml ocet
    • 450
      ml voda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • 10
      ks jalovec
    • 1
      lžička hořčičné semínko
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      ks cibule červená
    • 1
      ks mrkev
  • K podávání:
    • chléb kmínový kváskový
    • krémový sýr
    • kopr

Postup přípravy receptu

1
Filety důkladně nasolte, dejte do pekáče, zakryjte fólií a uložte na 3 dny do lednice. Sůl vytáhne z ryby vodu a její maso se zpevní.

RADA: Jak připravit české ryby

2
Připravte si octový nálev. Ocet a vodu smíchejte v poměru 1 : 1. Filety omyjte, naložte do nálevu tak, aby byly ponořené, a na 3 dny dejte odležet do lednice.
3
Po třech dnech filety vyjměte z nálevu a stáhněte z nich kůži. Smíchejte ingredience na dochucovací nálev, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli, mrkev, kopr a rybí filety. Opět musí být v nálevu ponořené. Druhý den můžete podávat.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
Krajíce chleba namažte krémovým sýrem, na něj dejte kousky naložené ryby a nasekaný čerstvý kopr.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

Carpaccio ze pstruha s olivovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chléb kmínový Cibule Cukr krupice Hořčičné semínko Jalovec Kopr Krémový sýr Mrkev Ocet Pstruh Sůl Voda

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Haštalský řízek

Haštalský řízek

Omáčka na špagety III.

Omáčka na špagety III.

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Vepřové řízky po moravsku

Vepřové řízky po moravsku

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát) s okurkou

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

86
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
78
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
28
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Svařák
Svařák
23
Vosí hnízda
Vosí hnízda

Zajímavé články

Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
AHA.cz Pohřeb Patrika Hezuckého (†55): Vzkaz manželky a manévry před obřadem

Pohřeb Patrika Hezuckého (†55): Vzkaz manželky a manévry před obřadem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Marešův koncert pro rodinu Hezuckého: Další hvězda potvrzena!

Marešův koncert pro rodinu Hezuckého: Další hvězda potvrzena!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Další doporučené recepty:

Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se zelím a slaninou
Závin z listového těsta se zelím a…
Zavináče
Zavináče
Zavináče se škvarky
Zavináče se škvarky
Záviny
Záviny
  • Recepty.cz
  • Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact