• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vynikající filety z pstruha v octovém nálevu s cibulkou, mrkví a koprem. Nejlépe si je vychutnáte na chlebu namazaném krémovým sýrem a zdobeným čerstvým koprem.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks pstruh filety z pstruha lososovitého
    • 1
      hrst sůl
    • ocet
  • Na nálev:
    • 150
      ml ocet
    • 450
      ml voda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • 10
      ks jalovec
    • 1
      lžička hořčičné semínko
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      ks cibule červená
    • 1
      ks mrkev
  • K podávání:
    • chléb kmínový kváskový
    • krémový sýr
    • kopr

Postup přípravy receptu

1
Filety důkladně nasolte, dejte do pekáče, zakryjte fólií a uložte na 3 dny do lednice. Sůl vytáhne z ryby vodu a její maso se zpevní.

RADA: Jak připravit české ryby

2
Připravte si octový nálev. Ocet a vodu smíchejte v poměru 1 : 1. Filety omyjte, naložte do nálevu tak, aby byly ponořené, a na 3 dny dejte odležet do lednice.
3
Po třech dnech filety vyjměte z nálevu a stáhněte z nich kůži. Smíchejte ingredience na dochucovací nálev, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli, mrkev, kopr a rybí filety. Opět musí být v nálevu ponořené. Druhý den můžete podávat.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
Krajíce chleba namažte krémovým sýrem, na něj dejte kousky naložené ryby a nasekaný čerstvý kopr.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

Carpaccio ze pstruha s olivovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chléb kmínový Cibule Cukr krupice Hořčičné semínko Jalovec Kopr Krémový sýr Mrkev Ocet Pstruh Sůl Voda

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mňam buřty

Mňam buřty

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Slovenské rohlíky

Slovenské rohlíky

Beránek  hrnkový

Beránek hrnkový

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Maso zapékané s cuketou a nivou

Maso zapékané s cuketou a nivou

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

51
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…
30
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
22
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Bavič Petr Novotný o synovi Pavlovi: V base jsem za ním nebyl! Už ho nepřevychovám…

Bavič Petr Novotný o synovi Pavlovi: V base jsem za ním nebyl! Už ho nepřevychovám…

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se zelím a slaninou
Závin z listového těsta se zelím a…
Zavináče
Zavináče
Zavináče se škvarky
Zavináče se škvarky
Záviny
Záviny
  • Recepty.cz
  • Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact