• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vynikající filety z pstruha v octovém nálevu s cibulkou, mrkví a koprem. Nejlépe si je vychutnáte na chlebu namazaném krémovým sýrem a zdobeným čerstvým koprem.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks pstruh filety z pstruha lososovitého
    • 1
      hrst sůl
    • ocet
  • Na nálev:
    • 150
      ml ocet
    • 450
      ml voda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • 10
      ks jalovec
    • 1
      lžička hořčičné semínko
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      ks cibule červená
    • 1
      ks mrkev
  • K podávání:
    • chléb kmínový kváskový
    • krémový sýr
    • kopr

Postup přípravy receptu

1
Filety důkladně nasolte, dejte do pekáče, zakryjte fólií a uložte na 3 dny do lednice. Sůl vytáhne z ryby vodu a její maso se zpevní.

RADA: Jak připravit české ryby

2
Připravte si octový nálev. Ocet a vodu smíchejte v poměru 1 : 1. Filety omyjte, naložte do nálevu tak, aby byly ponořené, a na 3 dny dejte odležet do lednice.
3
Po třech dnech filety vyjměte z nálevu a stáhněte z nich kůži. Smíchejte ingredience na dochucovací nálev, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli, mrkev, kopr a rybí filety. Opět musí být v nálevu ponořené. Druhý den můžete podávat.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
Krajíce chleba namažte krémovým sýrem, na něj dejte kousky naložené ryby a nasekaný čerstvý kopr.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

Carpaccio ze pstruha s olivovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chléb kmínový Cibule Cukr krupice Hořčičné semínko Jalovec Kopr Krémový sýr Mrkev Ocet Pstruh Sůl Voda

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Malinový dort - bez křoupání

Malinový dort - bez křoupání

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Bramborové klobásy

Bramborové klobásy

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

Bramborové buchty - kynuté

Bramborové buchty - kynuté

Dietní bezlepková žemlovka

Dietní bezlepková žemlovka

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

202
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
27
Hrnková dýňová roláda
Hrnková dýňová roláda
26
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená rýže se…
22
Makovec se švestkami
Makovec se švestkami
21
Nixtamalizovaná kukuřice, základní recept
Nixtamalizovaná kukuřice…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Další doporučené recepty:

Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se zelím a slaninou
Závin z listového těsta se zelím a…
Zavináče
Zavináče
Zavináče se škvarky
Zavináče se škvarky
Záviny
Záviny
  • Recepty.cz
  • Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact