• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Závin z listového těsta se špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Závin z listového těsta se špenátem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • cibule
    • sůl
    • česnek
    • sádlo
    • listové těsto mražené
    • špenát

Postup přípravy receptu

1
Připravíme špenát klasickým způsobem a necháme vychladnout. Mezitím vyválíme těsto a špenátem potřeme po celé placce vrstvou - celé množství a zabalíme. Dáme na sádlem vymazaný plech a pečeme podle typu trouby cca 15-30 minut.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šneci z listového těsta se špenátem a goudou

Šneci z listového těsta se špenátem a…

Jablkový závin z listového těsta

Jablkový závin z listového těsta

Závin z listového těsta na slano

Závin z listového těsta na slano

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavlína K. | 2. 12. 2005 13:16

    Jeden z mých osvědčených receptů, do špenátu však přidávám na nudličky pokrájená a osmažená kuřecí prsíčka. Špenát by měl být výrazně ochucený (česnek), aby to mělo ten správný šmak. V této úpravě je to oblíbená pochoutka i pro mužskou část rodiny.Taky je možné povrch štrůdlu posypat nějakým sýrem (eidam, niva) a nechat zapéct. Taky doporučuji péct na peč. papíru pro případ, že těsto praskne a špenát vyteče ven.

  • Airan Novakova | 10. 6. 2005 20:41

    Omlouvam se, anonym c 2 a 3 jsem byla ja, nejak se mi vytratilůo prihlaseni.

  • Anonym | 10. 6. 2005 15:12

    Anonyme, a nekdo vas snad k tomu nuti ?

  • Anonym | 10. 6. 2005 15:11

    Pani Anno, podobny zavin taky delam, jenze se samotnim spenatem se mi to zda moc mdle, ja k tomu pridavam jeste salam, taveny syra, uzene, proste to co mam doma. Osvedcilo se mi jeste rozetrit na spenat tvaroch smichany s cesnekem, vajckem a lzicku skrobu. Vyzkousejte to nekdy:-)

  • Anonym | 7. 6. 2005 16:47

    tak tohle nemusím!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané štrůdly a rolády Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Listové těsto Sádlo Špenát Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pekingské maso

Pekingské maso

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Jahodová zmrzlina II.

Jahodová zmrzlina II.

Makovec V.

Makovec V.

Jablečný závin s tvarohem z pomazánkového másla

Jablečný závin s tvarohem z…

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Portobello s nivou a šunkou

Portobello s nivou a šunkou

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

212
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Vaječný koňak bez vajec…
117
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
67
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem
Plněné bramborové…
63
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Nový seriál o slavných vražedkyních: Hvězda Narcos šla donaha!

Nový seriál o slavných vražedkyních: Hvězda Narcos šla donaha!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Závin z listového těsta na slano
Závin z listového těsta na slano
Závin z listového těsta s červenou řepou
Závin z listového těsta s červenou řepou
Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta se zelím a slaninou
Závin z listového těsta se zelím a…
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináče
Zavináče
  • Recepty.cz
  • Závin z listového těsta se špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact