• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané uzené s křenovými jablky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané uzené s křenovými jablky

autor: marjanka43513
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané uzené s křenovými jablky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek uzené maso - plátky
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks jablka
    • 2
      lžička strouhaný křen
    • 1
      lžička med
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks vejce
    • máslo
    • sýr
    • 1
      lžička mletá paprika

Postup přípravy receptu

1
Dno zapékací mísy silně pomažeme máslem. Poklademe plátky uzeného, posypeme cibulí pokrájenou na tenká kolečka a strouhanými jablky, do kterých jsme přidali vejce, med, sůl, pepř a křen. Sýr smícháme s mletou paprikou a posypeme jím jablka. Zapékáme 25 minut.
2
Podáváme s bramborem, kaší nebo jen tak s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené na cibuli s dušenou mrkví

Uzené na cibuli s dušenou mrkví

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • poutnik 752 | 28. 12. 2007 11:34

    Když jsem to uvařil poprvé (se štouchanými bramborami jako přílohou), byla to báseň stěží popsatelná.Dnes jsem si dovolil modifikaci - pod uzené jsem dal nahrubo nastrouhané polouvařené brambory promíchané s nahrubo nastrouhanou cibulí a trochou douzené slaniny, vrch nad uzené podle receptu - no je to skvělé, ještě teď mám mastnou pusu....

  • Petra K. | 12. 12. 2007 10:47

    Děkuji za výborný recept. Použila jsem naložený křen z obchodu a bylo to také výborné. Dala jsem všechny ingredience a příště dám ještě větší vrstvu křenu, jablíček a sýra.Mňam!

  • Hana Rožníčková | 7. 2. 2007 16:39

    Lído, tam se snoubí chuť křenu, jablek a medu. Doporučuju vyzkoušet, nám to moc chutnalo. Bylo to něco jiného než jen vařené nebo pečené uzené s kaší, bramb. knedlíkem apod.

  • Ludmila Krutská | 7. 2. 2007 15:00

    Hani, já si vůbec neumím představit jak to bude chutnat a hrozně mě to láká.

  • Hana Rožníčková | 7. 2. 2007 08:59

    Dávala jsem křen naložený ve skleničce.

  • Jana V. | 7. 2. 2007 01:37

    Je třeba použít strouhaný křen,nebo se dá vzít křen naložený?

  • Lenička.Z | 3. 2. 2007 18:14

    i my dnes měli k obědu,sakum prdum se vším a mlaskali jsme až se nám dělali boule za ušima:o)kombinace křen+jeblka je super.díky za recepis opakovat budeme zajisté:o)

  • Hana Rožníčková | 3. 2. 2007 14:12

    Dnes jsem vyzkoušela k obědu, jen jsem vynechala sýr. Měli jsme s bramborovou kaší a bylo to výborné. Velice jednoduché na přípravu.

  • Zdenka Korábová | 2. 2. 2007 12:13

    To bude určitě báječná kombinace masa a ovoce, určitě vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Jablka Máslo Med Mletá paprika Pepř mletý Strouhaný křen Sůl Sýr Uzené maso - plátky Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy naší babičky

Ořechové řezy naší babičky

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Kapr v marinádě

Kapr v marinádě

Vajíčkový salát podle Šárky

Vajíčkový salát podle Šárky

Mexické fajitas

Mexické fajitas

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Krůtí chilli con carne

Krůtí chilli con carne

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

31
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Švestková nutela
Švestková nutela
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zapékané uzené s křenovými jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact