• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 350
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      zakysaná smetana
    • 2
      ks vejce
    • 350
      g těstoviny vřetena
    • 150
      g ementál
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      plechovka žampiony nakládané

Postup přípravy receptu

1
Těstovinová vřetena uvaříme se slané vodě do měkka, kuřecí prsíčka zprudka orestujeme na oleji pokrájená na kostičky, rajčata rovněž nakrájíme na kousky a smícháme se žampiony a steril. hráškem.
2
Nastrouháme Ementál na jemno a smícháme se smetanou. A všechny tyto připravené komponenty zamícháme dohromady a dáme do zapékací skleněné mísy a dáme zapéci. Před tím, než pokrm vyndáme, zalejeme jej rozšlehanými a osolenými vejci. Pro chuť se může pokrm i opepřit. Podáváme s nakládanou okurkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nexxinka | 2. 9. 2014 12:57

    Misto ementálu jsem dala nivu a supr :-)

  • Jana Pf. | 26. 11. 2007 08:12

    Kuřecí maso (opepřené a posypané grilovacím kořením) jsem dala na osmaženou cibulku, kysanou smetanu jsem nahradila sladkou, sterilovaný hrášek opatrně přimíchala až nakonec.Moc jsme si pochutnali.

  • Šárka Tkáčová | 10. 9. 2007 13:20

    Dano,v postupu přípravy máš jasně napsáno,že se smíchá sýr se smetanou a všechno s epak smíchá dohromady.Tak neřeš,jestli mezi těstoviny,nebo jan na povrchu a vše smíchej.Co se týká rozdílů smetan,už to tady bylo mockrát,tak stručně: zakysaná smetana je krémovitý výrobek a různým obsahem tuku,bývá balaná jak jogurt a je to naní napsáno-zakysaná smetana .Smetanou na vaření označujeme většinou smetanu sladkou s obsahem 12% tuku.Opět je to na kelímku nebo krabičce napsáno - 12% tuku.Smetana na šlehání , někdy také jen šlehačka je sladká smetana o obsahu tuku v % 30,32,33 někdy i více-smetana na šlehání exklusive - či jak.Tak snad jsem ti poradila.

  • Dana Pribilova | 10. 9. 2007 11:50

    Myslite,že syr muzu davat nastrohany i mezi testoviny nebo jen na testoviny?Jaky je rozdil mezi smatanou,zakysanou smetanou,smetanou na vareni a slehackou?Jsem kucharka za vsechny prachy...zacinam

  • Myš | 14. 7. 2007 16:11

    Kostky kuřecího masa jsem ještě dochutila bílým prpřem a grilovacím kořením. Do těstovin jsem nakonec přidala ještě jednu a hodně jemno nakrájenou menší cibuli a taky jsem použila podravku. Díky za nápad ! Rajčata miluju a je to příjemná změna od klasických zapečených těstovin ! Díky za nápad !

  • Lusinda | 20. 4. 2007 07:59

    Určitě dobré jídlo a minimum nádobí,hrášek ale raději zkuste mražený-nebude rozměklý.Já jsem to tak udělala a bylo to ok.

  • Edita Marečková | 19. 4. 2007 17:12

    Všichni si moc pochutnali, skvělá inspirace

  • Irena Klasová | 10. 4. 2007 15:34

    Místo hrášku dám taky kukuřici, hrášek nemusím.

  • lili | 23. 7. 2006 19:48

    Recept je super!! Nezaškodí, když se přimíchá podravka s bylinkami.

  • Denča | 21. 4. 2006 14:05

    Těstoviny miluju,takže super.Dala bych jen více sýru a přidala kukuřici.Jinak bezva.

  • helena imrichova | 19. 4. 2006 21:18

    vynikajicí ,taky jsem dala 2smetany,přidala šunku,misto hrášku kuku,hned zalila vejci rozlehanými s kapkou mleka hodně sýra a bylo to něco uňo ňuňo lepší zapékané těstoviny jsme nejedli.jdu do dalších receptů

  • Anonym | 24. 11. 2005 20:22

    No je to hodně dobré a docela rychlé...moje první vaření a hned super.Dal jsem am místo hrášku kukuřici a 2 zakysané smetany a ještě ke kuřecímu masu asi 80gramů uzeného masa a 3 vuřty a to jsem opekl na pánvy.Jinak krásně a hodně dobr.

  • Andrea Lipovská | 19. 2. 2005 21:55

    Není to špatné,ale vajíčkem by se to dle mého názoru mělo zalít hned na začátku,když to máme ve skleněné míse a kuřecí maso se může nahradit párkem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ementál Kuřecí maso Rajčata Sterilovaný hrášek Těstoviny Vejce Zakysaná smetana Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Výborné špízy

Výborné špízy

Drobenkový mazanec (bochánek)

Drobenkový mazanec (bochánek)

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Rychlá tortilla

Rychlá tortilla

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Malinový nepečený dort

Malinový nepečený dort

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

253
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
200
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
88
Citronovo-kuřecí polévka
Citronovo-kuřecí polévka
60
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Mariana Prachařová se chlubí: Nová hříva!

Mariana Prachařová se chlubí: Nová hříva!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact