• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 350
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      zakysaná smetana
    • 2
      ks vejce
    • 350
      g těstoviny vřetena
    • 150
      g ementál
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      plechovka žampiony nakládané

Postup přípravy receptu

1
Těstovinová vřetena uvaříme se slané vodě do měkka, kuřecí prsíčka zprudka orestujeme na oleji pokrájená na kostičky, rajčata rovněž nakrájíme na kousky a smícháme se žampiony a steril. hráškem.
2
Nastrouháme Ementál na jemno a smícháme se smetanou. A všechny tyto připravené komponenty zamícháme dohromady a dáme do zapékací skleněné mísy a dáme zapéci. Před tím, než pokrm vyndáme, zalejeme jej rozšlehanými a osolenými vejci. Pro chuť se může pokrm i opepřit. Podáváme s nakládanou okurkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nexxinka | 2. 9. 2014 12:57

    Misto ementálu jsem dala nivu a supr :-)

  • Jana Pf. | 26. 11. 2007 08:12

    Kuřecí maso (opepřené a posypané grilovacím kořením) jsem dala na osmaženou cibulku, kysanou smetanu jsem nahradila sladkou, sterilovaný hrášek opatrně přimíchala až nakonec.Moc jsme si pochutnali.

  • Šárka Tkáčová | 10. 9. 2007 13:20

    Dano,v postupu přípravy máš jasně napsáno,že se smíchá sýr se smetanou a všechno s epak smíchá dohromady.Tak neřeš,jestli mezi těstoviny,nebo jan na povrchu a vše smíchej.Co se týká rozdílů smetan,už to tady bylo mockrát,tak stručně: zakysaná smetana je krémovitý výrobek a různým obsahem tuku,bývá balaná jak jogurt a je to naní napsáno-zakysaná smetana .Smetanou na vaření označujeme většinou smetanu sladkou s obsahem 12% tuku.Opět je to na kelímku nebo krabičce napsáno - 12% tuku.Smetana na šlehání , někdy také jen šlehačka je sladká smetana o obsahu tuku v % 30,32,33 někdy i více-smetana na šlehání exklusive - či jak.Tak snad jsem ti poradila.

  • Dana Pribilova | 10. 9. 2007 11:50

    Myslite,že syr muzu davat nastrohany i mezi testoviny nebo jen na testoviny?Jaky je rozdil mezi smatanou,zakysanou smetanou,smetanou na vareni a slehackou?Jsem kucharka za vsechny prachy...zacinam

  • Myš | 14. 7. 2007 16:11

    Kostky kuřecího masa jsem ještě dochutila bílým prpřem a grilovacím kořením. Do těstovin jsem nakonec přidala ještě jednu a hodně jemno nakrájenou menší cibuli a taky jsem použila podravku. Díky za nápad ! Rajčata miluju a je to příjemná změna od klasických zapečených těstovin ! Díky za nápad !

  • Lusinda | 20. 4. 2007 07:59

    Určitě dobré jídlo a minimum nádobí,hrášek ale raději zkuste mražený-nebude rozměklý.Já jsem to tak udělala a bylo to ok.

  • Edita Marečková | 19. 4. 2007 17:12

    Všichni si moc pochutnali, skvělá inspirace

  • Irena Klasová | 10. 4. 2007 15:34

    Místo hrášku dám taky kukuřici, hrášek nemusím.

  • lili | 23. 7. 2006 19:48

    Recept je super!! Nezaškodí, když se přimíchá podravka s bylinkami.

  • Denča | 21. 4. 2006 14:05

    Těstoviny miluju,takže super.Dala bych jen více sýru a přidala kukuřici.Jinak bezva.

  • helena imrichova | 19. 4. 2006 21:18

    vynikajicí ,taky jsem dala 2smetany,přidala šunku,misto hrášku kuku,hned zalila vejci rozlehanými s kapkou mleka hodně sýra a bylo to něco uňo ňuňo lepší zapékané těstoviny jsme nejedli.jdu do dalších receptů

  • Anonym | 24. 11. 2005 20:22

    No je to hodně dobré a docela rychlé...moje první vaření a hned super.Dal jsem am místo hrášku kukuřici a 2 zakysané smetany a ještě ke kuřecímu masu asi 80gramů uzeného masa a 3 vuřty a to jsem opekl na pánvy.Jinak krásně a hodně dobr.

  • Andrea Lipovská | 19. 2. 2005 21:55

    Není to špatné,ale vajíčkem by se to dle mého názoru mělo zalít hned na začátku,když to máme ve skleněné míse a kuřecí maso se může nahradit párkem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ementál Kuřecí maso Rajčata Sterilovaný hrášek Těstoviny Vejce Zakysaná smetana Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Výborný špenátek

Výborný špenátek

Plněná vejce s kaviárem

Plněná vejce s kaviárem

Kynuté koláče od maminky

Kynuté koláče od maminky

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Hermelínové řízky

Hermelínové řízky

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

51
Rohlíčky plněné jablíčky
Rohlíčky plněné jablíčky
30
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou
28
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
28
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné…
27
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

  • Recepty.cz
  • Zapékané těstoviny s kuřecím masem a hráškem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact