• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané mleté maso se žampiony
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané mleté maso se žampiony

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané mleté maso se žampiony
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g mleté maso nejlépe vepřové
    • 1
      plechovka žampiony
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      ks pórek
    • 100
      g sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Do zapékací misky nebo na plech rozložíme okapané žampony. Pórek nakrajíme na kolečka a na oleji zprudka osmahneme, přidáme mleté maso a restujeme asi 5 minut, osolíme, opepříme a podle chuti dáme grilovací koření. Předěláme na plech na žampiony a zalijeme šlehačkou a posypeme sýrem. Pečeme asi 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené mleté maso se žampióny

Dušené mleté maso se žampióny

Mleté karbanátky se žampiony a sýrem

Mleté karbanátky se žampiony a sýrem

Zapékané žampiony

Zapékané žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miloš | 9. 1. 2011 09:35

    Je to samozřejmě rychlé a dobré, ale já osobně do tohoto jídla dávám strouhanou nivu.Ta dá tomuto jídlu úplně jinou chť a vůni.Je jasné že každý nivu nejí,ale to je jenom na chuti každého z nás.Jako přílohu dávám vařené brambory a třeba okurkový salát.

  • Olga Sitařová | 3. 3. 2008 10:27

    Až mě překvapilo, že tak jednoduché jídlo, tak dobře chutná. Místo konzervovaných žampionů, jsem dala čerstvé, podušené na másle. A hlavně, je to rychlé...

  • Petra Káňová | 14. 1. 2008 11:47

    Jako přílohu jste podávali co?Děkuji

  • Veronika Hajasova | 4. 11. 2007 14:19

    Tenhle recept je vynikajici.Doporucuji

  • Anonym | 30. 8. 2007 17:11

    TAK TO TEDA JDU DNES ZKUSIT A PAK DAM VEDET!!SNAD TO BUDE DOBRE?

  • Lenča | 2. 6. 2007 13:35

    Je to opravdu moc dobré. Dnes jsem to uvařila na oběd a všem moc chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Mleté maso Pepř mletý Pórek Rostlinný olej Šlehačka Sůl Sýr Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Polévka z uzeného masa II.

Polévka z uzeného masa II.

Kuřecí řízky v listovém těstě

Kuřecí řízky v listovém těstě

Marokánky s ovesnými vločkami

Marokánky s ovesnými vločkami

Marinované špízy

Marinované špízy

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Salát s broskví a krabími tyčinkami

Salát s broskví a krabími tyčinkami

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

53
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
46
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
44
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
34
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zapékané mleté maso se žampiony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact