• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékané hovězí řízky
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané hovězí řízky

autor: Mirka.G.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané hovězí řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g hovězí maso
    • 4
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce hořčice
    • 80
      g strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme na rozpálený oheň, dozlatova opečeme z obou stran. Vyjmeme, vložíme do pekáče, podlejeme výpekem a vodou podle potřeby. Přikryté zapékáme v troubě doměkka.
2
Podáváme s brambory nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • krb
    krb | 18. 8. 2013 15:09

    tož taky jsem to moc podlél,ale jinak fajn :-)

  • MAREK | 22. 11. 2011 13:25

    Dnes to delam uvidim jak to dopadne,cet jsem recenze no mam kousek strach O:-) =-O

  • Vendula | 25. 1. 2007 00:01

    Dala jsem tam ten vypek a pak trochu vody,ne moc ale stejne se to napilo.No nevadi, vsechno se povest nemusi.:-]

  • Věra | 23. 1. 2007 21:55

    Ono asi opravdu źáleží na tom, co komu chutná. Podlitý trojobal nemůže dopadnout jinak než napitý. Ale někdo to třeba má rád.

  • Mirka G. | 23. 1. 2007 15:09

    Vendulka, nepodliali ste to veľkým množstvom vody? Mne sa to ešte nikdy nestalo, aby sa ten obal napil vodou. Ale podlievam priebežne.

  • Vendula | 23. 1. 2007 13:50

    Tento recept se mi vubec nepovedl. Vse slo dobre do doby, kdy jsem dala rizky zapekat do trouby a obal se okamzite napil vodou a zacal odpadavat od masa a chutove to bylo plane. Bohuzel musim dat za 5.

  • Hana Rožníčková | 8. 1. 2007 13:12

    Takto dělám " Obrácené roštěnky", nikdy se mi nestalo, že by byly tvrdé, jsou vynikající a rádi k tomu papáme rýži. Dělala jsem je i v římském hrnci a na dno jsem dala dost cibule na půlkolečka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Hovězí maso Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné papriky jinak

Plněné papriky jinak

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Sněhové pečivo

Sněhové pečivo

Barevný kuskusový salát

Barevný kuskusový salát

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Kvašený zeleninový salát Pickles

Kvašený zeleninový salát Pickles

Mrkvový krém

Mrkvový krém

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

49
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
47
Sýrové muffiny se slaninou a pažitkou
Sýrové muffiny se…
29
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
26
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
24
Rukolový salát s novými bramborami
Rukolový salát s novými…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Osamělá vdova po Osbourneovi (†76): Kruté dilema! Opustí Ozzyho?

Osamělá vdova po Osbourneovi (†76): Kruté dilema! Opustí Ozzyho?

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Zapékané cukety s kuřecím masem
Zapékané cukety s kuřecím masem
Zapékané filé se sýrem
Zapékané filé se sýrem
Zapékané halušky
Zapékané halušky
Zapékané jahody
Zapékané jahody
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Zapékané kysané zelí
Zapékané kysané zelí
  • Recepty.cz
  • Zapékané hovězí řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact