• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Zapékaná krkovice
Napište svůj komentář k receptu

Zapékaná krkovice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékaná krkovice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 5
      stroužek česnek
    • máslo
    • 1
      kg brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 250
      ml mléko část lze nahradit šlehanou smetanou
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka vegeta
    • 150
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a naskládáme na česnek do pekáče. Brambory oloupeme, umyjeme, pokrájíme na osminky, osolíme, posypeme kmínem a promícháme. Navrstvíme je na maso, jemně posypeme vegetou a zalejeme mlékem. Připravený pekáč dáme do vyhřátý trouby asi na 45-50 minut. Před podáváním můžeme každou porci posypat strouhaným sýrem. Můžeme podávat se zeleninovym salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněná krkovice na jehle

Plněná krkovice na jehle

Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Keyten | 14. 11. 2011 20:08

    Skvělá večeře;-)

  • kirinda
    kirinda | 25. 4. 2011 10:54

    Také jsem vyzkoušela, ale vyloženě nenadchlo..

  • mirekriox | 27. 3. 2011 14:35

    Dělal jsem dnes k obědu,přidal nudličky papriky a půlky cherry rajčátek-a všichni se olizovali až za ušima.-bylo to super

  • moures | 9. 12. 2010 08:58

    Asi jak dlouho se to má péct v troubě. Děkuji. :-*

  • Zuzana Háková | 13. 8. 2010 20:13

    Rychlé a naprosto výborné jídlo, slehla se po něm zem.

  • Ingrid Poslušná | 5. 5. 2009 22:51

    Pro Tomase:delam to na 180 stup.uprostred trouby

  • Terezie Pitelová | 1. 5. 2009 12:31

    manžel vařil a bylo to užasné naprosto jedinečná dobrota

  • Tomáš Nowak | 27. 4. 2009 10:33

    Na jakou teplotu mám nastavit troubu?

  • Miloš Němec | 2. 12. 2008 09:00

    Uvařil jsem tuto mňamku jako nedělní oběd a dostal jsem velkou pochvalu.Jednoduché a velice chutné.Hodnotím za 1.

  • Ingrid Poslušná | 8. 10. 2008 13:03

    Dělala jsem to k obědu,je to fakt mňamka.Všem nám chutnalo,já dávám za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Kmín Máslo Mléko Mletá paprika Pepř mletý Sůl Tvrdý sýr Vegeta Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

Batáty ve slanině

Batáty ve slanině

Tartaletky

Tartaletky

Jogurtová buchta s borůvkami

Jogurtová buchta s borůvkami

Dušené maso s hráškem

Dušené maso s hráškem

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

14
Virgin mojito
Virgin mojito
12
Ořechové trojlístky
Ořechové trojlístky
12
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
11
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
10
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou,…
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
AHA.cz Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

  • Recepty.cz
  • Zapékaná krkovice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact