• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékaná krkovice
Napište svůj komentář k receptu

Zapékaná krkovice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékaná krkovice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 5
      stroužek česnek
    • máslo
    • 1
      kg brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 250
      ml mléko část lze nahradit šlehanou smetanou
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka vegeta
    • 150
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a naskládáme na česnek do pekáče. Brambory oloupeme, umyjeme, pokrájíme na osminky, osolíme, posypeme kmínem a promícháme. Navrstvíme je na maso, jemně posypeme vegetou a zalejeme mlékem. Připravený pekáč dáme do vyhřátý trouby asi na 45-50 minut. Před podáváním můžeme každou porci posypat strouhaným sýrem. Můžeme podávat se zeleninovym salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněná krkovice na jehle

Plněná krkovice na jehle

Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Keyten | 14. 11. 2011 20:08

    Skvělá večeře;-)

  • kirinda
    kirinda | 25. 4. 2011 10:54

    Také jsem vyzkoušela, ale vyloženě nenadchlo..

  • mirekriox | 27. 3. 2011 14:35

    Dělal jsem dnes k obědu,přidal nudličky papriky a půlky cherry rajčátek-a všichni se olizovali až za ušima.-bylo to super

  • moures | 9. 12. 2010 08:58

    Asi jak dlouho se to má péct v troubě. Děkuji. :-*

  • Zuzana Háková | 13. 8. 2010 20:13

    Rychlé a naprosto výborné jídlo, slehla se po něm zem.

  • Ingrid Poslušná | 5. 5. 2009 22:51

    Pro Tomase:delam to na 180 stup.uprostred trouby

  • Terezie Pitelová | 1. 5. 2009 12:31

    manžel vařil a bylo to užasné naprosto jedinečná dobrota

  • Tomáš Nowak | 27. 4. 2009 10:33

    Na jakou teplotu mám nastavit troubu?

  • Miloš Němec | 2. 12. 2008 09:00

    Uvařil jsem tuto mňamku jako nedělní oběd a dostal jsem velkou pochvalu.Jednoduché a velice chutné.Hodnotím za 1.

  • Ingrid Poslušná | 8. 10. 2008 13:03

    Dělala jsem to k obědu,je to fakt mňamka.Všem nám chutnalo,já dávám za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Kmín Máslo Mléko Mletá paprika Pepř mletý Sůl Tvrdý sýr Vegeta Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní masové nudličky

Pikantní masové nudličky

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Piškotové těsto

Piškotové těsto

Rybí pomazánka III.

Rybí pomazánka III.

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát) s okurkou

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…

Dietní bezlepková žemlovka

Dietní bezlepková žemlovka

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

221
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
72
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
38
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s…
36
Bábovka z kefíru hrníčková
Bábovka z kefíru…
36
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Zapékaná krkovice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact