• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékaná krkovice
Napište svůj komentář k receptu

Zapékaná krkovice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékaná krkovice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 5
      stroužek česnek
    • máslo
    • 1
      kg brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 250
      ml mléko část lze nahradit šlehanou smetanou
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka vegeta
    • 150
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a naskládáme na česnek do pekáče. Brambory oloupeme, umyjeme, pokrájíme na osminky, osolíme, posypeme kmínem a promícháme. Navrstvíme je na maso, jemně posypeme vegetou a zalejeme mlékem. Připravený pekáč dáme do vyhřátý trouby asi na 45-50 minut. Před podáváním můžeme každou porci posypat strouhaným sýrem. Můžeme podávat se zeleninovym salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněná krkovice na jehle

Plněná krkovice na jehle

Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Keyten | 14. 11. 2011 20:08

    Skvělá večeře;-)

  • kirinda
    kirinda | 25. 4. 2011 10:54

    Také jsem vyzkoušela, ale vyloženě nenadchlo..

  • mirekriox | 27. 3. 2011 14:35

    Dělal jsem dnes k obědu,přidal nudličky papriky a půlky cherry rajčátek-a všichni se olizovali až za ušima.-bylo to super

  • moures | 9. 12. 2010 08:58

    Asi jak dlouho se to má péct v troubě. Děkuji. :-*

  • Zuzana Háková | 13. 8. 2010 20:13

    Rychlé a naprosto výborné jídlo, slehla se po něm zem.

  • Ingrid Poslušná | 5. 5. 2009 22:51

    Pro Tomase:delam to na 180 stup.uprostred trouby

  • Terezie Pitelová | 1. 5. 2009 12:31

    manžel vařil a bylo to užasné naprosto jedinečná dobrota

  • Tomáš Nowak | 27. 4. 2009 10:33

    Na jakou teplotu mám nastavit troubu?

  • Miloš Němec | 2. 12. 2008 09:00

    Uvařil jsem tuto mňamku jako nedělní oběd a dostal jsem velkou pochvalu.Jednoduché a velice chutné.Hodnotím za 1.

  • Ingrid Poslušná | 8. 10. 2008 13:03

    Dělala jsem to k obědu,je to fakt mňamka.Všem nám chutnalo,já dávám za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Kmín Máslo Mléko Mletá paprika Pepř mletý Sůl Tvrdý sýr Vegeta Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajčatový salát s mozzarellou a olivami

Rajčatový salát s mozzarellou a…

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Švestkové (třešňové) šátečky s tvarohem

Švestkové (třešňové) šátečky s…

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

59
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
53
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
27
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Petr Dopita (†77) odešel do muzikálového nebe: Zemřela hvězda Draculy, Ježíše i Johanky!

Petr Dopita (†77) odešel do muzikálového nebe: Zemřela hvězda Draculy, Ježíše i Johanky!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Zapékaná krkovice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact