• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapékaná krkovice
Napište svůj komentář k receptu

Zapékaná krkovice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékaná krkovice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 5
      stroužek česnek
    • máslo
    • 1
      kg brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 250
      ml mléko část lze nahradit šlehanou smetanou
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka vegeta
    • 150
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a naskládáme na česnek do pekáče. Brambory oloupeme, umyjeme, pokrájíme na osminky, osolíme, posypeme kmínem a promícháme. Navrstvíme je na maso, jemně posypeme vegetou a zalejeme mlékem. Připravený pekáč dáme do vyhřátý trouby asi na 45-50 minut. Před podáváním můžeme každou porci posypat strouhaným sýrem. Můžeme podávat se zeleninovym salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněná krkovice na jehle

Plněná krkovice na jehle

Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Keyten | 14. 11. 2011 20:08

    Skvělá večeře;-)

  • kirinda
    kirinda | 25. 4. 2011 10:54

    Také jsem vyzkoušela, ale vyloženě nenadchlo..

  • mirekriox | 27. 3. 2011 14:35

    Dělal jsem dnes k obědu,přidal nudličky papriky a půlky cherry rajčátek-a všichni se olizovali až za ušima.-bylo to super

  • moures | 9. 12. 2010 08:58

    Asi jak dlouho se to má péct v troubě. Děkuji. :-*

  • Zuzana Háková | 13. 8. 2010 20:13

    Rychlé a naprosto výborné jídlo, slehla se po něm zem.

  • Ingrid Poslušná | 5. 5. 2009 22:51

    Pro Tomase:delam to na 180 stup.uprostred trouby

  • Terezie Pitelová | 1. 5. 2009 12:31

    manžel vařil a bylo to užasné naprosto jedinečná dobrota

  • Tomáš Nowak | 27. 4. 2009 10:33

    Na jakou teplotu mám nastavit troubu?

  • Miloš Němec | 2. 12. 2008 09:00

    Uvařil jsem tuto mňamku jako nedělní oběd a dostal jsem velkou pochvalu.Jednoduché a velice chutné.Hodnotím za 1.

  • Ingrid Poslušná | 8. 10. 2008 13:03

    Dělala jsem to k obědu,je to fakt mňamka.Všem nám chutnalo,já dávám za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Kmín Máslo Mléko Mletá paprika Pepř mletý Sůl Tvrdý sýr Vegeta Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Jednoduchý jogurtový beránek

Jednoduchý jogurtový beránek

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

47
Kávovo-ořechová roláda
Kávovo-ořechová roláda
46
Banánové placičky / palačinky
Banánové placičky /…
42
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
42
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
40
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zapékaná krkovice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact