• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Zapečený hermelín s tvarůžkem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený hermelín s tvarůžkem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
Zapečený hermelín s tvarůžkem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks hermelín (na jednu porci)
    • olomoucké tvarůžky (syrečky) -jedno kolečko na jednu porci
    • uzenina -poličan,vysočina(nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Po rozbalení Hermelínu si jeho obal ponecháme, použijeme ho jako ,,misku,, při zapékání. Hermelín rozkrojíme a střed vydlabeme lžičkou - jen tolik, kolik je třeba na vložení tvarůžku. Hermelín vyložíme salámem,vložíme tvarůžek, přiklopíme, položíme na obal, ve kterém byl zabalený, když jsme ho kupovali, okraje ohneme nahoru a pak teprve zabalíme do pečícího papíru nebo alobalu a zapečeme v rozehřáté troubě cca 15 minut. Podáváme s bramborem nebo bílým pečivem.
2
Poznámky: Jestliže chceme mít pokrm bezmasý, vynecháme uzeninu. Při rozbalování hotového, zapečeného Hermelínu dáme pozor na páru!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý zapečený hermelín

Jednoduchý zapečený hermelín

Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín

Zapečený bramborovo-ředkvičkový…

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • aladin | 6. 1. 2016 08:24

    vydatný a výborný a se sýry jsme si upekli taky předpečený bagety takže pecka a můžem zase zalízt spátky do brlohu :-D tak čauves

  • Péťa | 13. 3. 2012 18:13

    Vzhledem k ceně jsem naplnila camembert a byla s tatarkou to super véča :-) .

  • Prokop | 24. 7. 2011 16:33

    Dali jsme do grilovacích misek, zabalili alobalem a dali na gril. VYNIKAJÍCÍ !!!

  • jh.g. | 25. 6. 2011 17:26

    dobrý :-P ;-)

  • Martina | 6. 5. 2011 14:54

    Moc dobré, manžel si pochutnal a to o hermelín dvakrát nestojí. Tvarůžek a salám mu dají jiný rozměr, děkuji za recept. :-)

  • Jana Pá | 9. 1. 2011 14:04

    Dnes byl tento recept v rádiu Frekvence před 11 hod.,takže to je určitě dobré! fandím :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Jednohubky
Chuťovky Ze sýra Slané Oběd Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Olomoucké tvarůžky (syrečky) Uzenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře s paprikou a olivami

Kuře s paprikou a olivami

Mazanec II.

Mazanec II.

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Bábovka s kysanou smetanou

Bábovka s kysanou smetanou

Kuřecí prsa v slanině

Kuřecí prsa v slanině

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Kefírový koláč s ořechy

Kefírový koláč s ořechy

Frittata

Frittata

Doporučujeme

35 minut
Pórkový krém s gorgonzolou

Pórkový krém s gorgonzolou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

86
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
42
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Sušenky á la OREO
Sušenky á la OREO
16
Kokosky raz dva
Kokosky raz dva
14
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec

Zajímavé články

Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
AHA.cz Mirka van Gils (64) po operaci: Je to náročné...

Mirka van Gils (64) po operaci: Je to náročné...

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Ženy.cz Pouze 33 % Čechů má naspořeno na důchod. Jak se na stáří připravit, aby vás nezaskočilo?

Pouze 33 % Čechů má naspořeno na důchod. Jak se na stáří připravit, aby vás nezaskočilo?

Blesk.cz Operní pěvkyně Eva Urbanová a herec Miroslav Donutil: Chystají společné Vánoce!

Operní pěvkyně Eva Urbanová a herec Miroslav Donutil: Chystají společné Vánoce!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Další doporučené recepty:

Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený camembert s brusinkami
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený fenykl v bešamelu
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Zapečený květák (nejen) s uzeným masem
Zapečený květák (nejen) s uzeným masem
Zapečený květák III.
Zapečený květák III.
  • Recepty.cz
  • Zapečený hermelín s tvarůžkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact