• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečený guláš
Napište svůj komentář k receptu

Zapečený guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečený guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí maso
    • 1
      kg těstoviny
    • 250
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Z masa připravíme klasický guláš, ale bez zahuštění. Dáme vařit těstovin, ty připravíme běžným způsobem. Mezitím nastrouháme tvrdý sýr. Polovinu tohoto sýra promícháme s uvařenými těstovinami. Těstoviny vsypeme do guláše, vše promícháme. Tuto směs nalijeme do pekáče a posypeme zbytkem sýra. Zapékáme tak půl hodinky při mírné teplotě, až sýr dostane tu správnou zlatavou barvu. Na talíři můžeme ozdobit tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš v hnízdě zapečený

Guláš v hnízdě zapečený

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Zapečený květák III.

Zapečený květák III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • olinek | 10. 10. 2010 10:10

    :-X :-X :-X <3 <3 <3 <:-) <:-) :-)) <3 <:-) <:-) :-S :-S :-| :-| 8-) 8-) 8-) 8-) O:-) :'( :'( :'( :'( :-! :-$ :-$ 8-) 8-) :-* :-* :-* :-\ =-O :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-[

  • ollin | 10. 10. 2010 10:08

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) to je goooooooooooooooooooooooooooooooooooooood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-D :-P =-O :-* :-* :-$ :'( :'( :-$ :-! :-! :-$ :-| :-| :-X

  • Jana Remková | 16. 9. 2008 15:04

    Ježííš,to musí být supéér! No,asi jdu koupit hovězí na guláš!!

  • Slávka Šindlerová | 16. 9. 2008 14:39

    Vynikající nápad :-))) Ale doporučuji dělat větší množství. To co jsem plánovala na dva dny vydrželo pouze den jeden ;-)

  • Petra | 17. 9. 2007 14:09

    Moc jsem tomuto receptu nevěřila, ale přesto jsem ho vyzkoušela a musím říct, že to bylo móóc dobré. Mňam, mňam.

  • Pavel Holeček | 7. 3. 2005 12:19

    Teď jsem to dodělal a ještě se všichni olizujeme!!Je to vynikající.Jen protože hovězí moc nejíme a i guláš děláme z vepřového masa tak jsem to udělal z vepřového a bylo to opravdu moc dobré.Doporučuji všem!!Pavel Holeček

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí maso Těstoviny Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Sýrové kuličky-smažené

Sýrové kuličky-smažené

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Americký ořechový koláč

Americký ořechový koláč

Beskydský králík

Beskydský králík

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

218
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
97
Cizrnové karí se špenátem
Cizrnové karí se špenátem
93
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…
61
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
44
Kuřecí "Matteo" roládky
Kuřecí "Matteo" roládky

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Zapečený guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact