• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem

autor: martinahayek
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks rajčata oloupaná
    • cibule
    • česnek
    • bazalka
    • těstoviny
    • mléko
    • máslo
    • sýr
    • 500
      g mleté maso míchané
    • hladká mouka cca 50 - 100 g, nebo hotová jíška

Postup přípravy receptu

1
Maso: Na olivovém oleji osmahneme cibulku. Když zesklovatí, přidáme maso a pomalu restujeme, aby maso bylo dobře udělané. Poté přidáme utřený nebo nakrájený česnek. Dobře promíchame, a přidáme nakrájená loupaná rajčata i se šťávou z plechovky. Kdo má rád hodně tomatové šťávy, může přidat ještě protlak. Necháme provařit.
2
Bešamel:
3
Do rozpuštěného másla přidáme mouku, pečlivě rozmícháme a přidáme mléko. Mléko přidáváme postupně, a pokaždé pořádně promícháme, aby se nám nedělali hrudky. Bešamel by měl mít hustčí konzistenci, trochu tekutější. Podle toho také přidáme mléko. Na závěr osolíme a opepříme. Kdo má hotovou jíšku, pouze uvaří mléko a jíšku přidá. Mezitím si uvaříme těstoviny.
4
Do pekáčku nalijeme slabší verstvu bešamelu, musí být na dně, jinak se vám to připálí. A postupně klademe maso, těstoviny a bešamel. Na vrch dáme sýr. Zapečeme v troubě, pouze na dobu než se sýr roztaví. I když to tak nevypadá, je to velmi rachlé
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Šunkové roládky s mletým masem - zapečené

Šunkové roládky s mletým masem -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela Karalova | 17. 5. 2012 13:00

    Devcata,pridala jsem si do orestovaneho masa sul,pepr a toho cesneku se nebojte.Besamel si take dobre ochutte,at to nemate mdle.Nemela jsem bazalu,tak jsem si nakrajela zelenou nat z jarni cibulky a smichala s testovinami.Jinak jsem postupovala podle receptu!Viiiborne!!!Chutne a rychle <:-)

  • Blanche | 28. 12. 2010 09:36

    Tak má být bešamel hustší nebo trochu tekutější? :-\

  • dimit | 14. 11. 2010 09:18

    žádná sláva to neni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zapečené Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Hladká mouka Máslo Mléko Mleté maso Rajčata oloupaná Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Brokolice s těstovinami a sýrovou omáčkou

Brokolice s těstovinami a sýrovou…

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Jogurtovo-jablečná bábovka

Jogurtovo-jablečná bábovka

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou náplní

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

39
Domácí kečup
Domácí kečup
39
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
33
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
29
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
27
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
AHA.cz Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Krach vztahu Nedvěda a Rolins potvrzen? Prázdný domov jako důkaz

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Známe tajemství dokonalé figury Heidi Janků: V čem je ten fígl, když nesnáší cvičení?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Václav Neckář na setkání s fanoušky: Kormidloval loď

Václav Neckář na setkání s fanoušky: Kormidloval loď

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact