• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem

autor: martinahayek
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks rajčata oloupaná
    • cibule
    • česnek
    • bazalka
    • těstoviny
    • mléko
    • máslo
    • sýr
    • 500
      g mleté maso míchané
    • hladká mouka cca 50 - 100 g, nebo hotová jíška

Postup přípravy receptu

1
Maso: Na olivovém oleji osmahneme cibulku. Když zesklovatí, přidáme maso a pomalu restujeme, aby maso bylo dobře udělané. Poté přidáme utřený nebo nakrájený česnek. Dobře promíchame, a přidáme nakrájená loupaná rajčata i se šťávou z plechovky. Kdo má rád hodně tomatové šťávy, může přidat ještě protlak. Necháme provařit.
2
Bešamel:
3
Do rozpuštěného másla přidáme mouku, pečlivě rozmícháme a přidáme mléko. Mléko přidáváme postupně, a pokaždé pořádně promícháme, aby se nám nedělali hrudky. Bešamel by měl mít hustčí konzistenci, trochu tekutější. Podle toho také přidáme mléko. Na závěr osolíme a opepříme. Kdo má hotovou jíšku, pouze uvaří mléko a jíšku přidá. Mezitím si uvaříme těstoviny.
4
Do pekáčku nalijeme slabší verstvu bešamelu, musí být na dně, jinak se vám to připálí. A postupně klademe maso, těstoviny a bešamel. Na vrch dáme sýr. Zapečeme v troubě, pouze na dobu než se sýr roztaví. I když to tak nevypadá, je to velmi rachlé
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Šunkové roládky s mletým masem - zapečené

Šunkové roládky s mletým masem -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela Karalova | 17. 5. 2012 13:00

    Devcata,pridala jsem si do orestovaneho masa sul,pepr a toho cesneku se nebojte.Besamel si take dobre ochutte,at to nemate mdle.Nemela jsem bazalu,tak jsem si nakrajela zelenou nat z jarni cibulky a smichala s testovinami.Jinak jsem postupovala podle receptu!Viiiborne!!!Chutne a rychle <:-)

  • Blanche | 28. 12. 2010 09:36

    Tak má být bešamel hustší nebo trochu tekutější? :-\

  • dimit | 14. 11. 2010 09:18

    žádná sláva to neni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zapečené Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Hladká mouka Máslo Mléko Mleté maso Rajčata oloupaná Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gnocchi

Gnocchi

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Whiskey Sour - koktejl

Whiskey Sour - koktejl

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Dietní těstovinový salát s tuňákem a citronem

Dietní těstovinový salát s tuňákem a…

Salát Caprese

Salát Caprese

Belgické vafle

Belgické vafle

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

165
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
10
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
10
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbová omáčka s…
10
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
9
Ostré řízky z krkovice
Ostré řízky z krkovice

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 6. 10. 2025: Kdo se vrhne do nových plánů a kdo zažije osudové setkání?

Denní horoskop na pondělí 6. 10. 2025: Kdo se vrhne do nových plánů a kdo zažije osudové setkání?

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Komu se roztočí kolo osudu? A těžké karty pro jedno znamení!

Kartářka o novém týdnu: Komu se roztočí kolo osudu? A těžké karty pro jedno znamení!

  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact