• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem

autor: martinahayek
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks rajčata oloupaná
    • cibule
    • česnek
    • bazalka
    • těstoviny
    • mléko
    • máslo
    • sýr
    • 500
      g mleté maso míchané
    • hladká mouka cca 50 - 100 g, nebo hotová jíška

Postup přípravy receptu

1
Maso: Na olivovém oleji osmahneme cibulku. Když zesklovatí, přidáme maso a pomalu restujeme, aby maso bylo dobře udělané. Poté přidáme utřený nebo nakrájený česnek. Dobře promíchame, a přidáme nakrájená loupaná rajčata i se šťávou z plechovky. Kdo má rád hodně tomatové šťávy, může přidat ještě protlak. Necháme provařit.
2
Bešamel:
3
Do rozpuštěného másla přidáme mouku, pečlivě rozmícháme a přidáme mléko. Mléko přidáváme postupně, a pokaždé pořádně promícháme, aby se nám nedělali hrudky. Bešamel by měl mít hustčí konzistenci, trochu tekutější. Podle toho také přidáme mléko. Na závěr osolíme a opepříme. Kdo má hotovou jíšku, pouze uvaří mléko a jíšku přidá. Mezitím si uvaříme těstoviny.
4
Do pekáčku nalijeme slabší verstvu bešamelu, musí být na dně, jinak se vám to připálí. A postupně klademe maso, těstoviny a bešamel. Na vrch dáme sýr. Zapečeme v troubě, pouze na dobu než se sýr roztaví. I když to tak nevypadá, je to velmi rachlé
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené filety s bešamelem

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Šunkové roládky s mletým masem - zapečené

Šunkové roládky s mletým masem -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela Karalova | 17. 5. 2012 13:00

    Devcata,pridala jsem si do orestovaneho masa sul,pepr a toho cesneku se nebojte.Besamel si take dobre ochutte,at to nemate mdle.Nemela jsem bazalu,tak jsem si nakrajela zelenou nat z jarni cibulky a smichala s testovinami.Jinak jsem postupovala podle receptu!Viiiborne!!!Chutne a rychle <:-)

  • Blanche | 28. 12. 2010 09:36

    Tak má být bešamel hustší nebo trochu tekutější? :-\

  • dimit | 14. 11. 2010 09:18

    žádná sláva to neni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zapečené Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Hladká mouka Máslo Mléko Mleté maso Rajčata oloupaná Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl

Dort od krtka

Dort od krtka

Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

Těstovinový salát se zeleninou, masem…

Salát z kysaného zelí III.

Salát z kysaného zelí III.

Chilli con carne od Camm

Chilli con carne od Camm

Základní těsto na pizzu

Základní těsto na pizzu

Špagety alla puttanesca

Špagety alla puttanesca

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
29
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
27
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
25
Voňavé asijské ossobuco s pečenou dýní
Voňavé asijské ossobuco…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny s mletým masem a bešamelem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact