• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny / brambory s masem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené těstoviny / brambory s masem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené těstoviny / brambory s masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 400
      g těstoviny nebo vařené brambory pro tři osoby
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě nebo hovězí, velká, cca 400 g
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletý kmín dle chuti
    • 1
      lžíce majoránka dle chuti, cca
    • 3
      stroužek česnek cca
    • 1
      ks cibule
    • 200
      ml smetana ke šlehání nebo na vaření
    • 3
      ks rozšlehané vejce
    • 100
      g tvrdý sýr například Gouda, cca
    • sádlo nebo máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Uvařené těstoviny dle návodu scedíme a dáme do mísy (nebo pokrájené vařené oloupané brambory). Přidáme vepřové nebo hovězí maso ve vlastní šťávě, pokrájenou cibuli, nasekaný česnek, dle chuti osolíme a okořeníme, vše dobře promícháme a přendáme do vymazaného pekáčku. Ve smetaně rozmícháme vejce a vše zalijeme, pak hned dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů zapéct dozlatova.
2
Sýr: Jemně nastrouhaný sýr přidáváme buď ihned do smetany s vejci, nebo ho použijeme těsně před dopečením na posypání a pokud nejsme příznivci sýrů, klidně ho vynecháme.
3
Po upečení podáváme s okurkou, okurkovým nebo jiným zeleninovým salátem nebo kompotem.
4
Jídlo je vhodné buď jako rychlá večeře či oběd, nebo jako rychlovka o dovolených, kdy chceme mít čas na jiné záležitosti, než je zdlouhavé vyvařování a dá se jíst i studené.
5
Do směsi můžeme přidat i zeleninu dle chuti (paprika, mrkev...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a s brokolicí

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…

Zapečené těstoviny s masem a kukuřicí

Zapečené těstoviny s masem a kukuřicí

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí
Maso Pokrmy Hovězí Z těstovin Z brambor Z mléka / sýra Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Majoránka Mletý kmín Pepř mletý Rozšlehané vejce Sádlo Smetana ke šlehání Sůl Těstoviny Tvrdý sýr Vepřové maso ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Slané tyčinky z bramborového těsta

Slané tyčinky z bramborového těsta

Léčivý sirup z jitrocele

Léčivý sirup z jitrocele

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Lískové koláčky

Lískové koláčky

Medová žebra

Medová žebra

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Domácí kečup
Domácí kečup
26
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Kuřecí prsa s…
24
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
24
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zapečené těstoviny / brambory s masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact