• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené műsli
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené műsli

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené műsli
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vločky
    • 250
      g kokos (Strouhaný nebo mletý)
    • 1
      ks salko
    • rostlinný olej (Na plech)

Postup přípravy receptu

1
Balíček ovesných vloček dáme na plech, lehce vytřený olejem do trouby opražit. Hlídáme, rádo se připaluje po okrajích. Až začne vonět a mírně! zrůžoví, přidáme SALKO, strouhaný kokos, nebo stejné množství mletých nebo drcených ořechů a dáme zpět do trouby. Můžeme přidat sušené rozinky, nakrájené křížaly, sezamové seminko atd., přidáváme také do Salka, aby se vše slepilo dohromady. Ještě chvíli necháme v troubě. Pozor, snadno se to spálí. Pak směs necháme na plechu vychladnout, občas rukou promícháme, vytvoří se hrudky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Bircher müsli s pečeným ovocem

Bircher müsli s pečeným ovocem

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petta | 17. 2. 2014 20:28

    Na kolik stupňů?

  • Zuzka | 2. 5. 2007 16:09

    Salko neznam.Misto nej davam med,musi se to hlidat...aby se to nepalilo davam nejruznejsi ovoce suseny svestky jablka ruzny druhy orisku, pecu je hned od zacatku s vločkami,aby byly krupave ...pecu cirka 1,5 - 2 hodiny v pl. troube na stupen c.4

  • Karolina Líbalová | 10. 2. 2006 14:29

    Výborné, musli už nekupuji, dělám jen takhle a přidávám různé ingredience tj. různé druhy ovoce sušeného atd. Se sušenými jahodami a brusinkami nemá konkurenci

  • aja | 27. 6. 2005 18:17

    Uplne staci opekat musli, kokos, sus. ovoce,med(!) ... s cimkoliv jinym dle chuti na teflonove panvi na sucho, tzn. bez oleje a salka. Je to mnohem zdravějsi(pro chut staci trochu koksoveho mleka, ale musi se nechat vysusit).

  • Marta | 23. 6. 2005 06:48

    Mám podobný recept, balíček vloček,1 hrnek kokosu, 3/4 hrnku oleje, ořechy,1 salko. Vše smíchat, dát na plech a sušit až 8 hodin. Mám plynovou troubu, tak nejmenší teplota, průběžně promíchávám a "suším" tak do 1 hodiny. Teprve po vychladnutí přidám rozinky,sušené ovoce.Čokoláda je taky výborná, ale tu dávám již při pečení.Je to výborné!

  • Jan Opltal | 22. 6. 2005 22:01

    Na kolik stupňů se to má zapejkat...?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Obiloviny Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kokos Rostlinný olej Salko Vločky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánový dort

Banánový dort

Květákové karbanátky II.

Květákové karbanátky II.

Rychlé chilli fazole

Rychlé chilli fazole

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Brokolicové tagliatelle

Brokolicové tagliatelle

Zeleninové surimi tyčinky s rýží

Zeleninové surimi tyčinky s rýží

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

322
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
40
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
24
Švestková nutela
Švestková nutela
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zapečené műsli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact