• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené műsli
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené műsli

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené műsli
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vločky
    • 250
      g kokos (Strouhaný nebo mletý)
    • 1
      ks salko
    • rostlinný olej (Na plech)

Postup přípravy receptu

1
Balíček ovesných vloček dáme na plech, lehce vytřený olejem do trouby opražit. Hlídáme, rádo se připaluje po okrajích. Až začne vonět a mírně! zrůžoví, přidáme SALKO, strouhaný kokos, nebo stejné množství mletých nebo drcených ořechů a dáme zpět do trouby. Můžeme přidat sušené rozinky, nakrájené křížaly, sezamové seminko atd., přidáváme také do Salka, aby se vše slepilo dohromady. Ještě chvíli necháme v troubě. Pozor, snadno se to spálí. Pak směs necháme na plechu vychladnout, občas rukou promícháme, vytvoří se hrudky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Bircher müsli s pečeným ovocem

Bircher müsli s pečeným ovocem

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petta | 17. 2. 2014 20:28

    Na kolik stupňů?

  • Zuzka | 2. 5. 2007 16:09

    Salko neznam.Misto nej davam med,musi se to hlidat...aby se to nepalilo davam nejruznejsi ovoce suseny svestky jablka ruzny druhy orisku, pecu je hned od zacatku s vločkami,aby byly krupave ...pecu cirka 1,5 - 2 hodiny v pl. troube na stupen c.4

  • Karolina Líbalová | 10. 2. 2006 14:29

    Výborné, musli už nekupuji, dělám jen takhle a přidávám různé ingredience tj. různé druhy ovoce sušeného atd. Se sušenými jahodami a brusinkami nemá konkurenci

  • aja | 27. 6. 2005 18:17

    Uplne staci opekat musli, kokos, sus. ovoce,med(!) ... s cimkoliv jinym dle chuti na teflonove panvi na sucho, tzn. bez oleje a salka. Je to mnohem zdravějsi(pro chut staci trochu koksoveho mleka, ale musi se nechat vysusit).

  • Marta | 23. 6. 2005 06:48

    Mám podobný recept, balíček vloček,1 hrnek kokosu, 3/4 hrnku oleje, ořechy,1 salko. Vše smíchat, dát na plech a sušit až 8 hodin. Mám plynovou troubu, tak nejmenší teplota, průběžně promíchávám a "suším" tak do 1 hodiny. Teprve po vychladnutí přidám rozinky,sušené ovoce.Čokoláda je taky výborná, ale tu dávám již při pečení.Je to výborné!

  • Jan Opltal | 22. 6. 2005 22:01

    Na kolik stupňů se to má zapejkat...?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Obiloviny Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kokos Rostlinný olej Salko Vločky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky,,

Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…

Zahradní hamburgery - grilované

Zahradní hamburgery - grilované

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Čevapčiči po našem

Čevapčiči po našem

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

67
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
44
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
34
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
32
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
29
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
AHA.cz Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz Robert Langdon v honu za tajemstvími Prahy: Zažijte metropoli jako hrdina bestsellerů!

Robert Langdon v honu za tajemstvími Prahy: Zažijte metropoli jako hrdina bestsellerů!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

  • Recepty.cz
  • Zapečené műsli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact