• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 2
      ks cibule
    • brambory
    • smetana 12%
    • mléko
    • 3
      vejce
    • sůl
    • sýr
    • 150
      g anglická slanina
    • ďábelská směs na toasty

Postup přípravy receptu

1
Do olejem vymaštěného pekáčku položíme na plátky nakrájené brambory cca 1 cm široké (na celé dno) a vrstvu osolíme. Na to poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, na to naklepané a osolené kuřecí řízky. Řízky potřeme konzervou ďábelských toustů a poklademe plátky anglické slaniny. Na ně opět položíme 1 cm silné plátky brambor a osolíme. Dáme do trouby na střední teplotu zapéct.
2
Až začnou brambory hnědnout, rozkvedláme si mimo smetanu s trochou mléka (asi 1 dcl), 3 syrová vejce s trochou soli. Obsah pekáčku posypeme strouhaným sýrem, přelijeme připravenou "zálivkou"a pečeme do zhoustnutí smetany s vejci.
3
Poznámka: jedná se sice o jeden z těch dražších receptů, ale stojí za to!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Hlávkový salát s anglickou slaninou

Hlávkový salát s anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jirka Šabat | 6. 6. 2006 10:07

    Já dávám 12%smetanu do omáček,potom to není tolik tučné.Všem dobrou chuť.

  • BEBA | 3. 6. 2006 21:37

    TÁ SMOTANA JE SLADKÁ ALEBO KYSLÁ? LEBO U NáS JE 12 % AJ SLADKá AJ KYSLÁ.

  • Eva Kaiserová | 2. 6. 2006 18:16

    Tak tenhle receptík si udělám co nejdříve.Už teď se mi sbíhají sliny:-)

  • Martina | 2. 6. 2006 17:53

    to si pište,že je to dobré! Já sice nedávám tousty ani vejce,ale vyzkouším i tuto variantu.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 6. 2006 17:15

    To by mohlo být dobré:-))

  • Jirka Šabat | 2. 6. 2006 15:40

    K tomu receptu jsem zapoměl dopsat že nejlepší je s tatarkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Cibule Ďábelská směs na toasty Kuřecí maso Mléko Smetana 12% Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Zakázaná buchta

Zakázaná buchta

Květáková polévka II.

Květáková polévka II.

Vepřové maso s hráškem na smetaně

Vepřové maso s hráškem na smetaně

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Lahodný roládový moučník

Lahodný roládový moučník

Domácí lučina

Domácí lučina

Buřty na pivě

Buřty na pivě

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

53
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
52
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
46
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
34
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kuřecí řízky s anglickou slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact