• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuře s česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuře s česnekem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuře s česnekem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • rostlinný olej
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 250
      g tvrdý sýr
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Na dno vymazaného pekáčku klademe kousky osoleného kuřete. Na ně nasypeme drobně nakrájený česnek (ne utřený !!). Na česnek postrouháme sýr a vše zalijeme šlehačkou. V troubě zapékáme, až je kůrka na povrchu zlatá. Podáváme s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Kuře s nivou a česnekem

Kuře s nivou a česnekem

Pečené kuře s bylinkami, česnekem a citronem

Pečené kuře s bylinkami, česnekem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Willie | 22. 5. 2011 16:36

    prosiim mam dotaz, ty kousky kuřete jsou i s kůží?? dekuji predem za odpoved :))))) :-)

  • Květuška | 17. 4. 2011 13:40

    tak dnes jsem dělala na oběd a je to bašta :-P dávám jedničku

  • Ňulinka - | 1. 10. 2007 16:40

    Já už tento recept znám dlouhou dobu,jen s tím rozdílem,že kuře ještě sypu gril.kořením a nejdřív skoro do měkka upeču,pak zaliju šlehačkou,nechám zčervenat,posypu sýrem a už jen krátce zapeču.Kuřátko je křupavé a růžové.A komentář pana Delova?Odporný je on a ne recept.Tomu dávám 1.

  • Marie H. | 1. 10. 2007 14:42

    Vážený Nagete Delove, kdybych byla Vaším zaměstnavatelem a četla tento Váš příspěvek, tak bych Vás propustila na hodinu. Jako kuchař - profesionál přece musíte umět poznat po přečtení receptu, jestli suroviny a postup jsou v pořádku a to Vy asi neumíte. Já jsem toto nevařila, ale na receptu nevidím nic špatného.

  • Zdena z JM | 1. 10. 2007 13:07

    Pane nebo paní Naget Delov, nějak jsem Váš komentář nepochopila. To, že Vám toto kuře nechutná, chápu, každý má jiné chutě, ale ta nekvalita a neozkoušenost, to mi není jasné. A proč by neměl tento pokrm v restauraci šanci. Myslím si, že naopak. Podle mě chutná mnoha lidem.

  • Ivana C. | 1. 10. 2007 12:32

    Pro Naget Delov: trocha slušnosti by neškodila! Odporný je holubinec ve vlasech! Toto jídlo jsem kdysi dělala, pod sýrovou krustou bylo kuře uvařené, nicméně jedlé, určitě ne odporné. Pokud na stránky tohoto tipu nechodíte, tak v tom prosím pokračujte. Děkuji.

  • Jitka Bublová | 1. 10. 2007 12:24

    Nevím, co si pan Naget Delov podle receptu uvařil za masakr, já mohu jen zopakovat svůj dřívější komentář, dělala jsem s hermelínem a bylo to vynikající, od té doby jsem dělala už několikrát, rodině vždy chutná a recept jsem předala dál (nejméně 4 lidem) a všem chutnalo, samé kladné ohlasy. Chápu, že každý má jinou chuť, ale slova o tom, že je to odporné a mělo by být staženo z těchto stránek, mi přijdou hodně hodně silná. Jak jse vidět i z ostatních komentářů, recept je ozkoušen, a co je na něm nekvalitního, to mi taky hlava nebere.

  • Jitka H. | 1. 10. 2007 09:00

    Pane Delove,pokud jste profesionální kuchař, měl byste si umět představit výslednou chuť pokrmu ještě před jeho uvařením. Kromě toho, že pravopis také nebude Vaší silnou stránkou, jste hulvát a primitiv.

  • mina kubikova | 1. 10. 2007 07:56

    no..co vam na to povedat. to ze nechutilo vam ....ok.....ale preco to stahovat , prave kvoli vam....tych 6 ludi , kt. pisu prave opak, su radi ze ten recept nasli. vlastne co to pisem....len provokujete a ja som vam na to skocila...a to som si myslela, ze som imunna. prijemny den

  • Jarka O. | 30. 9. 2007 22:31

    Pane Delove, proti Vám je tady šest velmi spokojených, kteří recept vyzkoušeli a chutnal jim. Kuchař - jako profese - ještě nemusí být záruka kvality.

  • Naget Delov | 30. 9. 2007 21:50

    Přesto že nejsem zvyklý navštěvovat internetové stránky tohoto tipu, udělal jsem vyjímku a zkusil jsem uvařit pokrm na základě tohoto receptu. Něco tak odporného jsem nejedl již dlouhou dobu a můžete mi věřit, že to není mím špatným kuchařským uměním (už proto, že je to mé zaměstnání), ale především nekvalitou a neozkoušeností tohoto receptu. V jaké-koli restauraci či hotelu by tento pokrm neměl žádnou šanci a kdybych si něco takového dovolil já uvařit v práci, byl bych jistě ihned vyhozen. Doufám, že recept bude co nejdříve stáhnut z těchto stránek a nebude dalším lidem kazit chuť a náladu.

  • Michaela Šubrtová | 21. 5. 2006 14:29

    Dnes jsem to dělala i s tím hermelínem k obědu a musím říct že to bylo vynikající,pochválila mi to i celá rodina...Brzo zopakuji...děkuji za výborný recept.

  • Jitka Bublová | 10. 4. 2006 10:35

    Jako sýr jsem použila hermelín nakrájený na kostičky a trochu méně česneku. Vynikající záležitost!

  • Anděla Sobotková | 9. 4. 2006 12:12

    Dnes jsem zkoušela, je to vynikající, úžasná chuť, budu dělat častěji. Díky!

  • Libor Beneš | 12. 2. 2005 09:48

    Bylo to úžasné, ale raději jsem použil na dvě porce jen čtyři stroužky česneku a i tak to pro dva lidi bylo akorát.

  • Lucka K. | 1. 2. 2005 21:38

    Rychle, jednoduche a velice chutne. Urcite to zase nekdy udelam.

  • Michaela Zamrazilová | 28. 6. 2004 15:02

    Velice moc nám to chutnalo. Ještě lepší to bylo druhý den. Fakt pěkně proležené.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí maso Rostlinný olej Šlehačka Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Muffiny

Muffiny

Pizza chudobka

Pizza chudobka

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Těstovinový salát s tuňákem IV.

Těstovinový salát s tuňákem IV.

Kuře na nových bramborách

Kuře na nových bramborách

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Orientální mrkvová polévka

Orientální mrkvová polévka

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

80
Halušky z lososa v rajčatové omáčce
Halušky z lososa v…
80
Kynutý táč s ovocem a drobenkou
Kynutý táč s ovocem a…
50
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Babiččin rychlý…
41
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
AHA.cz Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Krainová (52) ve slovní přestřelce: Nařčení z anorexie!

Krainová (52) ve slovní přestřelce: Nařčení z anorexie!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kuře s česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact