• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené kuře s česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené kuře s česnekem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené kuře s česnekem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • rostlinný olej
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 250
      g tvrdý sýr
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Na dno vymazaného pekáčku klademe kousky osoleného kuřete. Na ně nasypeme drobně nakrájený česnek (ne utřený !!). Na česnek postrouháme sýr a vše zalijeme šlehačkou. V troubě zapékáme, až je kůrka na povrchu zlatá. Podáváme s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Kuře s nivou a česnekem

Kuře s nivou a česnekem

Pečené kuře s bylinkami, česnekem a citronem

Pečené kuře s bylinkami, česnekem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Willie | 22. 5. 2011 16:36

    prosiim mam dotaz, ty kousky kuřete jsou i s kůží?? dekuji predem za odpoved :))))) :-)

  • Květuška | 17. 4. 2011 13:40

    tak dnes jsem dělala na oběd a je to bašta :-P dávám jedničku

  • Ňulinka - | 1. 10. 2007 16:40

    Já už tento recept znám dlouhou dobu,jen s tím rozdílem,že kuře ještě sypu gril.kořením a nejdřív skoro do měkka upeču,pak zaliju šlehačkou,nechám zčervenat,posypu sýrem a už jen krátce zapeču.Kuřátko je křupavé a růžové.A komentář pana Delova?Odporný je on a ne recept.Tomu dávám 1.

  • Marie H. | 1. 10. 2007 14:42

    Vážený Nagete Delove, kdybych byla Vaším zaměstnavatelem a četla tento Váš příspěvek, tak bych Vás propustila na hodinu. Jako kuchař - profesionál přece musíte umět poznat po přečtení receptu, jestli suroviny a postup jsou v pořádku a to Vy asi neumíte. Já jsem toto nevařila, ale na receptu nevidím nic špatného.

  • Zdena z JM | 1. 10. 2007 13:07

    Pane nebo paní Naget Delov, nějak jsem Váš komentář nepochopila. To, že Vám toto kuře nechutná, chápu, každý má jiné chutě, ale ta nekvalita a neozkoušenost, to mi není jasné. A proč by neměl tento pokrm v restauraci šanci. Myslím si, že naopak. Podle mě chutná mnoha lidem.

  • Ivana C. | 1. 10. 2007 12:32

    Pro Naget Delov: trocha slušnosti by neškodila! Odporný je holubinec ve vlasech! Toto jídlo jsem kdysi dělala, pod sýrovou krustou bylo kuře uvařené, nicméně jedlé, určitě ne odporné. Pokud na stránky tohoto tipu nechodíte, tak v tom prosím pokračujte. Děkuji.

  • Jitka Bublová | 1. 10. 2007 12:24

    Nevím, co si pan Naget Delov podle receptu uvařil za masakr, já mohu jen zopakovat svůj dřívější komentář, dělala jsem s hermelínem a bylo to vynikající, od té doby jsem dělala už několikrát, rodině vždy chutná a recept jsem předala dál (nejméně 4 lidem) a všem chutnalo, samé kladné ohlasy. Chápu, že každý má jinou chuť, ale slova o tom, že je to odporné a mělo by být staženo z těchto stránek, mi přijdou hodně hodně silná. Jak jse vidět i z ostatních komentářů, recept je ozkoušen, a co je na něm nekvalitního, to mi taky hlava nebere.

  • Jitka H. | 1. 10. 2007 09:00

    Pane Delove,pokud jste profesionální kuchař, měl byste si umět představit výslednou chuť pokrmu ještě před jeho uvařením. Kromě toho, že pravopis také nebude Vaší silnou stránkou, jste hulvát a primitiv.

  • mina kubikova | 1. 10. 2007 07:56

    no..co vam na to povedat. to ze nechutilo vam ....ok.....ale preco to stahovat , prave kvoli vam....tych 6 ludi , kt. pisu prave opak, su radi ze ten recept nasli. vlastne co to pisem....len provokujete a ja som vam na to skocila...a to som si myslela, ze som imunna. prijemny den

  • Jarka O. | 30. 9. 2007 22:31

    Pane Delove, proti Vám je tady šest velmi spokojených, kteří recept vyzkoušeli a chutnal jim. Kuchař - jako profese - ještě nemusí být záruka kvality.

  • Naget Delov | 30. 9. 2007 21:50

    Přesto že nejsem zvyklý navštěvovat internetové stránky tohoto tipu, udělal jsem vyjímku a zkusil jsem uvařit pokrm na základě tohoto receptu. Něco tak odporného jsem nejedl již dlouhou dobu a můžete mi věřit, že to není mím špatným kuchařským uměním (už proto, že je to mé zaměstnání), ale především nekvalitou a neozkoušeností tohoto receptu. V jaké-koli restauraci či hotelu by tento pokrm neměl žádnou šanci a kdybych si něco takového dovolil já uvařit v práci, byl bych jistě ihned vyhozen. Doufám, že recept bude co nejdříve stáhnut z těchto stránek a nebude dalším lidem kazit chuť a náladu.

  • Michaela Šubrtová | 21. 5. 2006 14:29

    Dnes jsem to dělala i s tím hermelínem k obědu a musím říct že to bylo vynikající,pochválila mi to i celá rodina...Brzo zopakuji...děkuji za výborný recept.

  • Jitka Bublová | 10. 4. 2006 10:35

    Jako sýr jsem použila hermelín nakrájený na kostičky a trochu méně česneku. Vynikající záležitost!

  • Anděla Sobotková | 9. 4. 2006 12:12

    Dnes jsem zkoušela, je to vynikající, úžasná chuť, budu dělat častěji. Díky!

  • Libor Beneš | 12. 2. 2005 09:48

    Bylo to úžasné, ale raději jsem použil na dvě porce jen čtyři stroužky česneku a i tak to pro dva lidi bylo akorát.

  • Lucka K. | 1. 2. 2005 21:38

    Rychle, jednoduche a velice chutne. Urcite to zase nekdy udelam.

  • Michaela Zamrazilová | 28. 6. 2004 15:02

    Velice moc nám to chutnalo. Ještě lepší to bylo druhý den. Fakt pěkně proležené.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí maso Rostlinný olej Šlehačka Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Pomazánka s tuňákem pro děti i dospělé 123

Pomazánka s tuňákem pro děti i…

Domácí veka

Domácí veka

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Rychlé chuťovky nejen ke kávě

Rychlé chuťovky nejen ke kávě

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou pečená souse-vide

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…

Banánový chlebíček bez másla - vláčný

Banánový chlebíček bez másla - vláčný

Americké Brownies (vynikající)

Americké Brownies (vynikající)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy (dort)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

151
Dýňová tortila
Dýňová tortila
115
Máslové řízky
Máslové řízky
100
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
79
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
65
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 40 let od smrti lásky Bartošové (†48) Sepéšiho (†25): Záhada zmizelého pomníčku!

40 let od smrti lásky Bartošové (†48) Sepéšiho (†25): Záhada zmizelého pomníčku!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Zapečené kuře s česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact