• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené klobásky se zelným salátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené klobásky se zelným salátem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Tento pokrm je velmi oblíbeným vyprošťovákem po náročné noci, jehož základem jsou šťavnaté grilovací klobásky zapečené v pivním těstíčku z vajec, mléka a mouky. Když jej doplníte salátkem z kysaného zelí, jistě vás postaví na nohy.

Nakládaný hermelín v pivu: Recept na oslavu i k večeři

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks červená cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 16
      ks grilovací klobásky
    • 0,50
      svazek tymián
    • 3
      ks vejce
    • 150
      ml pivo
    • 150
      ml mléko
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 120
      g hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
  • Salát
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      hrst kopr
    • 3
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájejte na klínky. Zapékací mísu vytřete máslem, rozložte do ní klobásky, mezi ně dejte cibuli a tymián. Mísu vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte15 až 20 minut.

RADA: Krájení cibule

2
Do mixéru dejte vejce, pivo, mléko, hořčici a mouku, osolte, opepřete a promixujte. Nalijte na klobásky, vraťte do trouby a pečte ještě 30 minut.
3
Zelí slijte, pokrájejte a dejte do mísy. Cibuli nakrájejte na tenké klínky, kopr nasekejte. Vše přidejte k zelí, přilijte olej a promíchejte. Podávejte s klobáskami.

RADA: Jak na domácí kysané zelí?

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Polenta s klobásou

Polenta s klobásou

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Pečení Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Dijonská hořčice Grilovací klobásky Hladká mouka Kopr Kysané zelí Máslo Mléko Olivový olej Pepř mletý Pivo Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové šišky s mákem

Bramborové šišky s mákem

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Nedělní štola

Nedělní štola

Nivové placičky

Nivové placičky

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Banánové vafle s javorovým sirupem

Banánové vafle s javorovým sirupem

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

241
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
45
Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony
Krémová omáčka s kuřecím…
40
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Bezmasá dýňová směs…
37
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Rebarborový obrácený…
27
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki
Paprikové (nejen)…

Zajímavé články

Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Další doporučené recepty:

Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Zapečené chleby se sýrem
Zapečené chleby se sýrem
Zapečené kakaové palačinky
Zapečené kakaové palačinky
Zapečené kokosové ovoce
Zapečené kokosové ovoce
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené krupoto se sýrem a zimní zeleninou
Zapečené krupoto se sýrem a zimní…
  • Recepty.cz
  • Zapečené klobásky se zelným salátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact