• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené filé se zeleninou

autor: Geeog
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 67
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené filé se zeleninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file
    • červená paprika
    • rajčata
    • brambory
    • slunečnicový olej
    • máslo
    • smetana
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý nebo chilli
    • omáčka Zapékací

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a syrové nakrájíme na plátky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na proužky. Zapékací mísu vymažeme olejem a klademe vrstvu brambor, kterou osolíme, okmínujeme a opeříme. Na ně poklademe filé, které též osolíme. Na vrch dáme nakrájené papriky a rajčata a přikryjeme opět brambory, které opět posolíme a okmínujeme. Na vrch klademe lístečky másla a potřeme zapékací omáčkou.
2
Pečeme v troubě zvolna asi 45 minut. 10 minut před dokončením přidáme smetanu dle množství.
3
<BR>Na jednu porci cca 200 g filé, 200 g brambor, jednu papriku, jedno rajče. Ostatní suroviny podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Franta | 29. 7. 2014 16:14

    Tak jsem to vyzkoušel, udělal jsem dvě vrstvy, smetanu jsem nedal, ale zalil jsem to nakonec vajíčkama a je to dobrý....

  • Anonym | 18. 11. 2007 21:12

    Vzkaz pro Jájinu, jsme v kategorii POKRMY Z RYB tak nevím proč se zmiňujete o receptu z jiné kategorie? To sem vůbec nepatří!

  • Jájina | 21. 10. 2007 14:12

    Já dělám jinou verzi, protože nemáme rádi ryby. Místo ryb dám kuřecí nebo vepřové maso/rychle opečené na tuku na pánvi/a ještě pokladu anglickou slaninou. A bez zeleniny.Je lepší zeleninový salát. Takové recepty v zapékací míse mám ráda, protože je to snadný, rychlý recept, který můžete připravit ráno a je celé dopoledne uklizeno.

  • dearali | 1. 10. 2007 16:35

    zapekaci omacka se da koupit v obchode, je to podlevaci stava na maso, baleno v plechovce.

  • Marcel | 18. 8. 2006 09:46

    To tím asi myslí, to, co se ze všeho vypeče, tak to dole nabrat a tím polévat ..

  • Anonym | 6. 5. 2005 22:38

    I pro mne je zapékací omáčka neznámý pojem.Může autor blíže specifikovat? Děkuji.Nebo je to snad bešamel?

  • Iva Čermáková | 6. 5. 2005 09:21

    Nevím, co je zapékací omáčka.

  • marcela slamdeckova | 6. 5. 2005 01:42

    Take jsem nikdy neslysela o zapekaci omacce...?

  • Ani | 5. 5. 2005 11:56

    Jaká je to zapékací omáčka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Kmín Máslo Omáčka Pepř mletý Rajčata Rybí file Slunečnicový olej Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní smažené tvarůžky

Pikantní smažené tvarůžky

Čočkový prívarok

Čočkový prívarok

Medovo-mléčné kuličky

Medovo-mléčné kuličky

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Těstoviny s řepou - zapékané

Těstoviny s řepou - zapékané

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

71
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
61
Bramborovo-cuketové placičky s balkánským sýrem
Bramborovo-cuketové…
40
Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance
Francouzský toast ze…
30
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Marta Kubišová (83): Poslední koncert! Kardiolog Neužil ji jistil v první řadě

Marta Kubišová (83): Poslední koncert! Kardiolog Neužil ji jistil v první řadě

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Zapečené filé se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact