• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené filé po cikánsku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené filé po cikánsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g filé z tresky
    • citronová šťáva
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 125
      ml smetana
    • 1
      sklenice cikánská omáčka
    • 5
      lžíce eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které pokapeme citronovou šťávou. Nízkou zapékací formu vymažeme, vysypeme a vložíme do ní nakrájené filé. Troubu předehřejeme na 225 °C. Smetanu našleháme a opatrně do ní vmícháme hotovou cikánskou omáčku. Směsí přelijeme kousky ryby a vše uhladíme. Pokrm posypeme sýrem a pečeme v troubě zhruba 20 minut. Nakonec můžeme posypat nasekaným koprem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Bůček po cikánsku

Bůček po cikánsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanča11
    Hanča11 | 30. 8. 2012 10:30

    Taky chválím :-)

  • MartikK
    MartikK | 22. 10. 2011 14:15

    Výborná rychlovka. Měli jsme k obědu s bramborem a moc jsme si pochutnali.

  • Akire1
    Akire1 | 10. 10. 2011 18:28

    Téměř bezpracný rychlý oběd.Jako přílohu jsem uvařila těstoviny

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Marie Šindelová | 29. 5. 2009 09:18

    Místo filé jsem sice použila pangase,ale pochutnali jsme si všichni.Dávám 1.

  • Jarka Mastilová | 1. 11. 2008 10:07

    Nebylo to jen moc dobré,ale i jednoduché a rychlé,proto za 1

  • Kamca | 18. 4. 2006 17:42

    Moc velika namka, dnes to jdu varit uz podruhe.

  • Kuchařka on-line | 6. 1. 2006 12:57

    Viz. recept Cikánská omáčka.

  • Bronislava Laznicky | 6. 1. 2006 12:34

    Prosim o recept na Cikanskou omacku. Rada bych tento recept vyzkousela, ale bydlim ve Svycarsku a tady se Cikanska omacka neprodava!

  • Vlasta | 3. 10. 2005 11:10

    Je to velice rychlé a chutné, příjemná změna jak udělat rybí filé nebo i jinou rybu, nemusí to být nakrájené. V receptu je uvedeno smetanu našlehat, takže jsem ji ušlehala a myslím, že se nic nezkazí ať je našlehaná nebo nikoliv, může být také více sýra. Jednoznačně dávám za jedna.

  • Lucia Porošinová | 1. 10. 2005 15:45

    Bolo to chutne, jednoduche a rychle!

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2005 20:11

    Smetana se jen SMÍCHÁ s cikánskou omáčkou.

  • Kateřina R. | 10. 8. 2005 08:52

    Takže- 'našleháme' nebo 'jen smícháme'???????

  • Lada Kovářová | 21. 2. 2005 10:43

    Smetana se jen smíchá s cikánskou omáčkou.

  • Anonym | 21. 2. 2005 10:41

    Mám dotaz: ta smetana se má ušlehat do tuha nebo jenom smíchat s cikánskou omáčkou? Děkuji za odpověď, Jana

  • Kuchařka on-line | 15. 1. 2005 16:23

    Odkaz na recept na cikánskou omáčku doma připravenou je zde v komentářích jako třetí příspěvek. Cikánská omáčka se dá koupit jako hotová omáčka (ve skle, najdete ji někde u hotových omáček nebo těstovin) v každém dobře zásobeném obchodě.

  • marie krejzarova | 15. 1. 2005 16:02

    Jelikož jsem nikde nezjistila co je cikánská omáčka upravila jsem si recept tak trochu podle sebe.Do smetany jsem zamíchala trochu pálivé papriky,dábelského koření a gyrosu.Bylo to též výborné.Ale i přez to bych chtěla vědět co je to ta cikánská omáčka,nebo kde se alespon koupí.Díky kdo mi poradí.

  • Dana | 2. 10. 2004 20:46

    Je to skutečně velmi dobré. Ale posypala jsem file lehce kořením na ryby a chce to trochu přisolit. Byl to velký ohlas a již jsem to dělala čtyřikrát.

  • Kuchařka on-line | 25. 8. 2004 09:36

    Recept na cikánskou omáčku najdete tady http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNIRJNFPD&id_kategorie=JNLQIRH5 nebo zadejte ve vyhledávání výraz "cikánská omáčka"

  • Ruza svedova | 25. 8. 2004 04:56

    Neziji v Cechach. Muzete mi sdelit co cikanskaomacka obsahuje?Recept zni moc zajimave. Dekuji

  • Jarka Petrová | 7. 7. 2004 11:14

    Je to fakt vynikající. Už jsem to dělala kdysi dávno a teď jsem na to dostala chuť a nemohla nikde najít recept. Sláva internetu a hlavně Vašim stránkám!!! Díky a zdravím Jarka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cikánská omáčka Citronová šťáva Eidam sýr Filé z tresky Hladká mouka Máslo Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Páteční lívanečky

Páteční lívanečky

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Mrkvové muffiny

Mrkvové muffiny

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč - výborný

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …

Těšínská šoldra

Těšínská šoldra

Pomazánka z tvrdého salámu

Pomazánka z tvrdého salámu

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

233
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
74
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Čočkové ragú
Čočkové ragú
29
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Blesk.cz Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Další doporučené recepty:

Zapečené fenykly
Zapečené fenykly
Zapečené filé
Zapečené filé
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené gnocchi s rajčaty
Zapečené gnocchi s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact