• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení cannelloni (500 g)
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • bylinky - bazalka, oregano, ...
    • koření gyros, ďábelské ... dle chuti (nemusí být)
    • olej
    • 850
      ml rajčata oloupaná (můžou být z plechovky) cca
    • sůl a pepř
    • cukr krupice -dle chuti
    • 200
      g mrkev
    • 200
      g fenykl (bulvy) nebo celer
    • 400
      g mleté maso - hovězí
    • 100
      ml smetana
    • 250
      ml vývar (voda) cca
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 50
      g strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek zpěníme na lžíci oleje. Přidáme rajčata i se šťávou + 1dcl vody, bylinky a koření dle chuti, pepř, sůl i cukr a provaříme asi 5 minut, pak můžeme rozmixovat (nemusíme).
2
Maso a nastrouhanou zeleninu opečeme na lžíci oleje, osolíme a opepříme, zaprášíme moukou, přilijeme vývar i smetanu a vaříme 15 minut. Necháme trochu vychladit a směsí naplníme cannelloni, vložíme do vymazaného pekáčku a zalijeme omáčkou z rajčat tak, aby byly zcela zakryté. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 30 minut zakryté, pak odkryjeme, posypeme parmazánem a dopečeme ještě nejméně 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Cannelloni plněné tvarohem

Cannelloni plněné tvarohem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Sobotová | 16. 1. 2014 19:35

    Kvůli zmlsanosti manžela jsem musela vynechat smetanu, ale i bez ní jsme si královsky pochutnali. Připomnělo mi to dovolenou v Itálii. Právě jídel vařených na tenhle způsob jsme si tam dosyta užívali a české knedle nám vůbec nechyběly. Doporučuji okusit.

  • Martina | 8. 12. 2012 11:08

    Už se pečou, plněním jsem úkolovala přítele a vypadá to hodně dobře, už se těšíme :-P !!!!!

  • Brandejská Jarmila | 9. 9. 2012 13:22

    Jsem maximálně spokojená, lepší už to být snad ani nemohlo. :-))

  • Monika | 9. 3. 2012 13:11

    Když jsem je plnila, říkala jsem si, jestli za to budou vůbec stát. Bála jsem se toho množství rajských, které máme rádi, ale tolik... . Už jsme po jídle a musím napsat, že za to opravdu stály, jsou výborné.

  • Diana Divíšková | 13. 9. 2011 14:45

    Cannelloni jsou u nás málokdy k mání a tak si je kupuji do zásoby. Fenykl někdy nahradím celerem a česneku dávám o dost víc. Je to lahůdka a druhý den se chutě ještě víc rozloží a jsou ještě lepší.

  • Gábina Nedělová | 8. 6. 2011 14:44

    Zpočátku trochu hraní ale potom velká lahůdka :-)) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 27. 1. 2011 20:45

    ...pokládám.Při pečení se určitě nějaký ten kousek dostane ven,ale to nevadí.Nesmí se hlavně dělat odkryté,aby se šťáva nevypekla,potřebují jí,aby ,,nasákly,, a pak si tu náplň ještě víc podrží ;-) .

  • Simča S.
    Simča S. | 27. 1. 2011 20:24

    Ty naplněné cannelloni na to zapékání pokládáš, nebo je stavíš? Nemám s nimi ještě zkušenosti, ale mám chuť je zkusit.... Bojím se, že mi ta náplň vyteče......

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Pokrmy Mleté Z těstovin Oběd Večeře Pečení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Cannelloni Česnek Cibule Cukr krupice Fenykl Hladká mouka Koření Mleté maso - hovězí Mrkev Olej Rajčata oloupaná Smetana Strouhaný parmazán Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jihočeské Kosmatice

Jihočeské Kosmatice

Italská pizza

Italská pizza

Kakaová bábovka

Kakaová bábovka

Karamelový krém

Karamelový krém

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Kořeněný patizon v těstíčku

Kořeněný patizon v těstíčku

Výborný jahodový dort

Výborný jahodový dort

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

39
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
39
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
29
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Další doporučené recepty:

Zapečené brynzové halušky
Zapečené brynzové halušky
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Zapečené bylinkové kapie s balkánským sýrem a olivami
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s krémovým sýrem a ovocem
Zapečené croissanty s krémovým sýrem a…
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
  • Recepty.cz
  • Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact