• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory se smetanou III.
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory se smetanou III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory se smetanou III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • 4
      ks kuřecí prsa nebo vepřové
    • 2
      ks cibule větší
    • 2
      kelímek smetana
    • 1
      lžíce grilovací koření

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a syrové brambory nakrájíme na plátky. Maso naklepeme a posypeme grilovacím kořením. Připravíme si pekáč nebo zapékací mísu a začneme pokládat. První vrstra brambory, poté cibule, maso, znovu cibule a poslední vrstva brambory. Posypeme grilovacím kořením a zalijeme smetanou. Dáme do trouby a pečeme podle potřeby. Ještě před dopečením je možné dolít znovu smetanu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory s brokolicí a smetanou

Zapečené brambory s brokolicí a…

Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomasflekac | 14. 11. 2012 21:46

    Já dávám obyčejnou ale zakysaná je mnohem sytější a také pikantnější záleží na chutí každého z nás a také na receptu

  • Anonym | 4. 8. 2007 14:22

    používám smetanu ke šlehání

  • Lenka | 19. 7. 2007 13:27

    chtěla bych poprosit o informaci, jaká smetana se dává? někde uvádění zakysanou někde zase ke šlehání.... děkuji předem !

  • Stáňa V | 23. 6. 2007 20:09

    Dnes jsem dělala k obědu v římském hrnci - použila jsem jen 1 smetanu a na radu barči jsem posypala na závěr sýrem. Bylo to moc dobrý.

  • Anonym | 22. 6. 2007 20:23

    chutné je tak é přidat to té smetany kari koření... ale jinak to jo je výborné a rychlé jídlo. vřele dopuručuji

  • barča | 22. 6. 2007 10:20

    Znám, je to výborné, patří k našim oblíbeným ( a rychlým), před dopečením ještě sypu strouhanou nivou (pozor je hodně slaná) nebo obyč. sýrem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Grilovací koření Kuřecí prsa Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hranolky

Hranolky

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Rychlé punčové řezy

Rychlé punčové řezy

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Mrkvová polévka I.

Mrkvová polévka I.

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

31
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
28
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
17
Banánové smoothie s avokádem
Banánové smoothie s…
17
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
16
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory se smetanou III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact