• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s nivou a broskví
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory s nivou a broskví

autor: toníček
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory s nivou a broskví
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové maso
    • brambory
    • cibule
    • česnek
    • broskve
    • smetana
    • 1
      ks sýr niva
    • eidam sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymažemé zapékací mísu tukem, poté do ní vložíme první vrstvu brambor nakrájených na kolečka a tyto posolíme.
2
Poté přidáme nakrájenou cibuli a posypeme strouhaným eidamem.
3
Průběžně poléváme smetanou.
4
Vepřové maso mírně naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme drceným (strouhaným) česnekem a pokládáme do mísy.
5
Broskev (broskve) nakrájíme na měsíčky a uděláme z nich vrstvu po celé ploše mísy. Opět zalijeme smetanou.
6
Poslední horní vrstva - musí být po celé ploše - se skládá z nadrobené nivy, kterou můžeme doplnit strouhaným eidamem a opět zalijeme smetanou.
7
Zapékáme v předehřáté troubě na 200 °C dle libosti dlouho.
8
Tip: na poslední půlhodinku nechávám zapékací mísu otevřenou, vrch bude pěkně do zlatova a křupavý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Salát z mangoldu a broskví s kozím sýrem

Salát z mangoldu a broskví s kozím…

Grilovaný tuňák se salátem a broskví

Grilovaný tuňák se salátem a broskví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • katka k | 17. 8. 2008 16:01

    Opravdu výborné. Dělala jsem s vepřovou krkovičkou i s cibulí, jenom broskev a nivu jsem dávala až před dopečením.

  • Ivona Gaurová | 6. 2. 2008 17:05

    perfektni recept, odvazna kombinace cesneku a broskve ale je to fakt super, akorat jsem taky misto masa dala sunku a cibuli jsem nedavala

  • Lenka Koštelová | 18. 9. 2007 09:34

    Výborné, voňavé, chuťově nádherně poladěné! Jen jsem udělala malou změnu, místo masa jsem dala šunku a navíc ještě na povrch plátky Hermelínu, udělá krásnou kůrku. Jednička s hvězdou! :-)

  • Tomáš Nowak | 11. 3. 2007 13:28

    A jak dlouho to mám zapékat??

  • Renda Piskořová | 24. 7. 2006 17:42

    Tak tohle musí být super mňamka,zítra vyzkouším s krůtím masem!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskve Česnek Cibule Eidam sýr Pepř mletý Smetana Sůl Sýr Niva Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Trojbarevná buchta

Trojbarevná buchta

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Zapečené brambory se žampiony

Zapečené brambory se žampiony

K - Nadívaná kuřecí stehna

K - Nadívaná kuřecí stehna

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

28
Halušky podle Daniely
Halušky podle Daniely
25
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin…
23
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
21
(ne)Kynutý závin podle Lidušky
(ne)Kynutý závin podle…
21
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s nivou a broskví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact