• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s nivou a broskví
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory s nivou a broskví

autor: toníček
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory s nivou a broskví
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové maso
    • brambory
    • cibule
    • česnek
    • broskve
    • smetana
    • 1
      ks sýr niva
    • eidam sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymažemé zapékací mísu tukem, poté do ní vložíme první vrstvu brambor nakrájených na kolečka a tyto posolíme.
2
Poté přidáme nakrájenou cibuli a posypeme strouhaným eidamem.
3
Průběžně poléváme smetanou.
4
Vepřové maso mírně naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme drceným (strouhaným) česnekem a pokládáme do mísy.
5
Broskev (broskve) nakrájíme na měsíčky a uděláme z nich vrstvu po celé ploše mísy. Opět zalijeme smetanou.
6
Poslední horní vrstva - musí být po celé ploše - se skládá z nadrobené nivy, kterou můžeme doplnit strouhaným eidamem a opět zalijeme smetanou.
7
Zapékáme v předehřáté troubě na 200 °C dle libosti dlouho.
8
Tip: na poslední půlhodinku nechávám zapékací mísu otevřenou, vrch bude pěkně do zlatova a křupavý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Salát z mangoldu a broskví s kozím sýrem

Salát z mangoldu a broskví s kozím…

Grilovaný tuňák se salátem a broskví

Grilovaný tuňák se salátem a broskví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • katka k | 17. 8. 2008 16:01

    Opravdu výborné. Dělala jsem s vepřovou krkovičkou i s cibulí, jenom broskev a nivu jsem dávala až před dopečením.

  • Ivona Gaurová | 6. 2. 2008 17:05

    perfektni recept, odvazna kombinace cesneku a broskve ale je to fakt super, akorat jsem taky misto masa dala sunku a cibuli jsem nedavala

  • Lenka Koštelová | 18. 9. 2007 09:34

    Výborné, voňavé, chuťově nádherně poladěné! Jen jsem udělala malou změnu, místo masa jsem dala šunku a navíc ještě na povrch plátky Hermelínu, udělá krásnou kůrku. Jednička s hvězdou! :-)

  • Tomáš Nowak | 11. 3. 2007 13:28

    A jak dlouho to mám zapékat??

  • Renda Piskořová | 24. 7. 2006 17:42

    Tak tohle musí být super mňamka,zítra vyzkouším s krůtím masem!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskve Česnek Cibule Eidam sýr Pepř mletý Smetana Sůl Sýr Niva Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilovací marináda I.

Grilovací marináda I.

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Brokolice se žampiony

Brokolice se žampiony

Koláčky z listového těsta

Koláčky z listového těsta

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Brokolicová (květáková) roláda

Brokolicová (květáková) roláda

Thajská polévka

Thajská polévka

Banánovo – avokádové smoothie

Banánovo – avokádové smoothie

Marshmallows

Marshmallows

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

84
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
74
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
65
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
23
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…
21
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 31. 7. 2025: Kdo získá nové kontakty a koho potěší někdo blízký?

Denní horoskop na čtvrtek 31. 7. 2025: Kdo získá nové kontakty a koho potěší někdo blízký?

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Herec Jiří Krampol (†87): »Topilo« ho vlastní tělo, ale… Pravý důvod, proč zemřel!

Herec Jiří Krampol (†87): »Topilo« ho vlastní tělo, ale… Pravý důvod, proč zemřel!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s nivou a broskví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact