• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory po švýcarsku

autor: SIMONA
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory po švýcarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g uzené maso krkovice
    • 0,75
      kg brambory
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • 100
      g eidam sýr
    • 1
      ks sádlo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Do vymazaného pekáče poklademe plátky brambor, osolíme, opepříme.
2
Přidáme kolečka cibule, nahrubo nasekaný česnek, uzené na kostky nakrájené, vrstvu strouhaného sýra, končíme vrstvou brambor.
3
Zakryté pečeme asi půl hodiny, poté odkryjeme, zalijeme šlehačkou a dopečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí řízek po švýcarsku

Kuřecí řízek po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Pejchová | 9. 5. 2008 10:38

    Simčo, naprosto vynikající bašta, díky !!! Dávám za jedna 1 !!!

  • tibor mesany | 3. 7. 2007 17:41

    bilo to moc k chuty

  • pavča | 8. 6. 2007 08:45

    Taky nám všem moooc chutnalo! Je to jednoduché a rychlé, určitě jsem je nedělala naposledy.

  • Martina S. | 2. 3. 2007 17:27

    Bylo to výborné, chutnalo celé rodině - a také úžasně rychlé. Dávám za jedna.

  • Jana | 6. 3. 2006 19:02

    Pani Simono,tak jsem vyzkoušela a davam za 1.Cele rodině moc chutnalo!!!!!

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 2. 3. 2006 18:46

    peceme na 200'C půl hodiny a pak odkryté a zalité šlehačkou ještě další asi pulhodinu prostě dozlatova

  • Zdena Bencová | 28. 2. 2006 21:49

    Dělám něco podobného a je to moc dobrý.Zítra zkusím miluju rychlé recepty.Skvělá kombinace

  • Anonym | 28. 2. 2006 21:28

    Pri jake teplote prosim pecete, ze staci pul hodina?

  • Eva Furianová | 27. 2. 2006 23:57

    Simono, jednoduché rýchle a dobré.-))Dávam 1

  • Aneta Urbanová | 27. 2. 2006 19:59

    Moc dobré a chutnéSkvělé

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 27. 2. 2006 17:50

    nesnažte se nahradit uzené nejakým salámem nebo párky nestojí to za to uzené pustí šťávu a dodá chuť

  • Lenka Zavřelová | 27. 2. 2006 17:26

    To zní tedy lákavě a celkem jednoduše, což je moc dobrá kombinace. Zkusím!

  • Jana Hluchníková | 27. 2. 2006 10:07

    Muže to být velka dobrota .Co nejdřiv vyzkoušim.:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Eidam sýr Pepř mletý Sádlo Šlehačka Sůl Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Dýňový koláč famózní

Dýňový koláč famózní

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

111
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
46
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
39
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
28
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Meruňkový koláč s…

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Pořád dokola a stejně milované? České seriály jsou trvalým fenoménem našich obýváků

Pořád dokola a stejně milované? České seriály jsou trvalým fenoménem našich obýváků

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact