• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory po švýcarsku

autor: SIMONA
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory po švýcarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g uzené maso krkovice
    • 0,75
      kg brambory
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • 100
      g eidam sýr
    • 1
      ks sádlo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Do vymazaného pekáče poklademe plátky brambor, osolíme, opepříme.
2
Přidáme kolečka cibule, nahrubo nasekaný česnek, uzené na kostky nakrájené, vrstvu strouhaného sýra, končíme vrstvou brambor.
3
Zakryté pečeme asi půl hodiny, poté odkryjeme, zalijeme šlehačkou a dopečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí řízek po švýcarsku

Kuřecí řízek po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Pejchová | 9. 5. 2008 10:38

    Simčo, naprosto vynikající bašta, díky !!! Dávám za jedna 1 !!!

  • tibor mesany | 3. 7. 2007 17:41

    bilo to moc k chuty

  • pavča | 8. 6. 2007 08:45

    Taky nám všem moooc chutnalo! Je to jednoduché a rychlé, určitě jsem je nedělala naposledy.

  • Martina S. | 2. 3. 2007 17:27

    Bylo to výborné, chutnalo celé rodině - a také úžasně rychlé. Dávám za jedna.

  • Jana | 6. 3. 2006 19:02

    Pani Simono,tak jsem vyzkoušela a davam za 1.Cele rodině moc chutnalo!!!!!

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 2. 3. 2006 18:46

    peceme na 200'C půl hodiny a pak odkryté a zalité šlehačkou ještě další asi pulhodinu prostě dozlatova

  • Zdena Bencová | 28. 2. 2006 21:49

    Dělám něco podobného a je to moc dobrý.Zítra zkusím miluju rychlé recepty.Skvělá kombinace

  • Anonym | 28. 2. 2006 21:28

    Pri jake teplote prosim pecete, ze staci pul hodina?

  • Eva Furianová | 27. 2. 2006 23:57

    Simono, jednoduché rýchle a dobré.-))Dávam 1

  • Aneta Urbanová | 27. 2. 2006 19:59

    Moc dobré a chutnéSkvělé

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 27. 2. 2006 17:50

    nesnažte se nahradit uzené nejakým salámem nebo párky nestojí to za to uzené pustí šťávu a dodá chuť

  • Lenka Zavřelová | 27. 2. 2006 17:26

    To zní tedy lákavě a celkem jednoduše, což je moc dobrá kombinace. Zkusím!

  • Jana Hluchníková | 27. 2. 2006 10:07

    Muže to být velka dobrota .Co nejdřiv vyzkoušim.:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Eidam sýr Pepř mletý Sádlo Šlehačka Sůl Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Alenčin medovník

Alenčin medovník

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Hranolky z kapra

Hranolky z kapra

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Kynutý beránek

Kynutý beránek

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
31
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
22
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Moderátor Evropy 2 Cerha a Tess Lojkásková: Tajuplná svatba

Moderátor Evropy 2 Cerha a Tess Lojkásková: Tajuplná svatba

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact