• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené bramborové noky s kuřecím masem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené bramborové noky s kuřecím masem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené bramborové noky s kuřecím masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g kuřecí maso řízek
    • 500
      g bramborové noky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 50
      g nákládané žampiony
    • 1
      ks nakládané kapie
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      hrnek smetana
    • 50
      g sýr
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme cibuli na drobno, osmažíme do růžova, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí řízky, osolíme a osmahneme do měkka.
2
Přidáme na nudličky nakrájenou kapii, žampiony a česnek , vše jen zlehka obarvíme kečupem a smícháme s uvařenými noky.
3
Dáme do pekáčku, lehce zalijeme smetanou (nesmí to plavat) a navrh poklademe nastrouhaný sýr. Vše dáme zapéct do trouby asi tak na 15-20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem

Zapečené noky s kuřecím masem a…

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou

Zapečené brambory s kuřecím masem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Štěpánka Staňová | 6. 3. 2011 10:03

    Milane, mohl byste mi prosím dát recept na domácí gnochi? Ten svůj jsem ztratila a nepamatuji si přesný poměr. Děkuji

  • Lucie F. | 30. 7. 2010 06:04

    Prosim, jakou smetanu ?

  • Milan Daniel | 14. 2. 2010 09:45

    Tak jsem menu podle tohoto receptu dělal po x-té, tentokrát však s vlastnoručně vyrobenými gnochi podle italského receptu. Je to samozřejmě nejméně o polovinu pracnější, ale ten výsledek! Opravdu boží!

  • Zdeňka Švarcová | 22. 8. 2008 11:34

    Výborné!! trošku jsem zaměnila kuřecí za parmskou šunku, kterou jsem promíchala na pánvi s cibulkou a česnekem, po jsem přidala nivu, smetanu, zampióny, nakonec jsem zapekla se sýrem 15 minut na 150 stupňů. Pozor na tuk, aby neplavalo v oleji, není nutné na začátku dávat mnoho oleje, pustí si to šťávy dost.

  • Iveta Vyvrísková | 11. 10. 2007 18:33

    Móóóc dobré, taky jsem to trošku pozměnila.Cibuli, šunku, čerstvou papriku - červenou, zelenou, česnek a místo kečupu pesto a posipat parmazánem. Uf to je dobrota.

  • Di | 12. 9. 2006 09:51

    To vbypadá opravdu dobře, určitě vyzkouším. Noky máme rádi, asi raději než těstoviny. Pro Magdinu - zkusila jste už dát například do číny sterilované sladkokyselé žampiony? Já totiž také nemám ráda ty ve slaném nálevu, cítím v nich jakousi divnou pachuť. V tomto receptu bych ovšem možná dala přednost čerstvým houbičkám.

  • Vendula Strakošová | 12. 9. 2006 09:12

    Neměla jsem přímo bramborové noky, tak jsem udělala jednoduché bramborové těsto. Dala jsem normální čerstvé žampiony a čerstvou papriku a myslím,že si do toho můžete přidat i jinou zeleninu a stejně to bude dobré. Zajímavý nápad, smetana je v tom výborná,jako ve spoustě jiných jídel.

  • magdina | 21. 11. 2005 11:24

    Dělala jsem v neděli na oběd. Akorát bez žampionů-sterilované žampiony nám nějak nejedou. Bylo to skvělé a zase trochu něco jiného. Kapii jsem nedávala sterilovanou ale čerstvou a oprančila s masem na pánvi.

  • milan daniel | 6. 11. 2005 11:39

    Skvělé jídlo, jen se rozplývá na jazyku. Nebojte se smetany! Vřele doporučuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bramborové noky Česnek Cibule Kečup - jemný Kuřecí maso Nakládané kapie Nákládané žampiony Smetana Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šalamounské řezy

Šalamounské řezy

Těstovinový salát s lososem

Těstovinový salát s lososem

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Jablečný koláč s tvarohem

Jablečný koláč s tvarohem

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Dýňová polévka krémová

Dýňová polévka krémová

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

178
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
108
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
54
Chia dezert z červeného pomeranče
Chia dezert z červeného…
36
Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš
Cuketa / patizon na…
27
Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou
Luxusní špenátové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Zapečené bramborové noky s kuřecím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact