• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená vinná klobása - slaný koláč

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 4
      ks vejce
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce tymián čerstvý,nasekaný
    • 150
      g zakysaná smetana
    • olej na smažení
    • 100
      g listový špenát
    • 500
      g vinná klobása
    • 1
      lžíce balzamikový ocet

Postup přípravy receptu

1
Troubu zahřejeme na 200°C. Zapékací formu vyložíme pečícím papírem, do ní stočíme vinnou klobásu a začneme péct ještě dřív než připravíme těsto. Klobása se tak zpevní a bude mít lepší barvu.

RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa

2
Cibuli pokrájíme na slabé půlměsíčky a na pánvi s trochou rozpáleného oleje ji osmažíme dozlatova. Na závěr ji zaprášíme moukou a přidáme ocet. Už nezahříváme, pánev odstavíme, přidáme tymián, sůl, pepř, vmícháme zakysanou smetanu, vejce a čerstvé listy předem propraného špenátu.

RADA: 5 vychytávek k pečení sladkého i slaného!

3
Do formy s předpečenou klobásou nalijeme cibulovou směs a vrátíme zpět do trouby. pečeme ještě asi 25 minut. Hotový ,,koláč,, musí být pevný, se zlatavou barvou na povrchu.

RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát

4
Podáváme se zeleninovým salátem, teplé i studené...dle chuti :-).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása v housce

Vinná klobása v housce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jindra | 21. 7. 2011 14:44

    nám taky chutnalo :-P ;-)

  • Amálka | 13. 6. 2011 12:29

    Udělala jsem k němu zeleninový salát a byla to včerejší výborná večeře :-*

  • recepty73
    recepty73 | 7. 3. 2011 14:26

    ...díky za vyzkoušení ;-) ,vidím,že známkování za 5 úmyslně nebylo,když pošlete i foto ;-) 8-) !

  • recepty73
    recepty73 | 6. 3. 2011 17:31

    ...:-D ...

  • pippiva
    pippiva | 6. 3. 2011 12:50

    Paviocko,oznamkovala jste petkou,nespletla jste se,kdyz vam to chutnalo?Ja se take na tento recept chystam... :-)

  • paviocko | 6. 3. 2011 12:17

    Vyzkoušela jsem k nedělnímu obědu a moc to celé rodině chutnalo. Listový špenát jsem neměla, tak jsem dala mražený sekaný, jen jsem ho chvíli povařila na osmažené cibuli a pak teprve zakápla balsamikem a poprášila moukou. Jako přílohu jsem dala pečené brambory a opravdu to bylo moc dobré!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ze zeleniny Z vajec Vepřové Slané Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Cibule Hladká mouka Listový špenát Olej Pepř mletý Sůl Tymián Vejce Vinná klobása Zakysaná smetana

Vajíčková pomazánka

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort od krtka

Dort od krtka

Rychlé BE-BE řezy

Rychlé BE-BE řezy

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Bramborová (úková) omáčka

Bramborová (úková) omáčka

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Houbová pohanka - pohankový kuba

Houbová pohanka - pohankový kuba

Čočková polévka

Čočková polévka

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Vajíčková pomazánka

Poslední sledované recepty

197
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
125
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
105
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
101
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
94
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamie Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Je zpět a drtí sledovanost. Michael C. Hall pro Blesk: „Dexter žije a má chuť riskovat!“

Je zpět a drtí sledovanost. Michael C. Hall pro Blesk: „Dexter žije a má chuť riskovat!“

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Zapečená vejce po italsku
Zapečená vejce po italsku
Zapečená veka
Zapečená veka
Zapečená vepřová panenka v listovém těstě
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Zapečená zelenina v jogurtu
Zapečená zelenina v jogurtu
Zapečené artyčoky v rajčatové omáčce
Zapečené artyčoky v rajčatové omáčce
Zapečené avokádo
Zapečené avokádo
  • Recepty.cz
  • Zapečená vinná klobása - slaný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact