Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Plněná sekaná pečeně
Mlsná krůta
Cuketové chlupaté knedlíky
Jednoduchá rajská polévka
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Masový vývar s petrželovými noky
Nočky se špenátem a slaninou
Patizonová směs - bezmasá
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky