Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Párky na černém pivu
Rychlá hrachová polévka
Žabinec vodníka Česílka
Pařížské rohlíčky od Dáši
Celer s uzeným masem - zapékaný
Domácí bylinková lučina
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Pikantní kuřecí srdíčka
Rychlé červené karí s krevetami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky