Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Šunkové kanapky
Bramborové pusinky (1922)
Pečené vepřové koleno na zelí
Papriková pasta
Česneková pomazánka - Ježek
Křížaly - sušená jablka
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Dušené jehněčí Irish Stew
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky