Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Boršč
Boršč bez masa
Kotlety na houbách III.
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Jahodová polévka mléčná
Česnekové řízky v těstíčku
Jahodovo-banánové muffiny
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky