Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Pštrosí vejce II.
Avokádová pomazánka II.
Soté z vepřového masa
Ovocná mísa
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Bulgurové rizoto s hlívou
Houbová pohanka - pohankový kuba
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky