Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Smažený sýr bez smažení
Kokosky s marmeládou
Vejce na maďarský způsob
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Rýže s vejci
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Pórková polévka se slaninou I.
Pečené kuře s čočkou beluga
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky