Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Vepřové nudličky na žampionech
Palačinky snů
Čočka s vejcem a párkem
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Špaldové sušenky s čokoládou
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Kuřecí prsa s pomeranči
Cibulové kroužky
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky