Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rychle naložené okurky
Sněhové rohlíčky s krémem
Dort od lenocha
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Těstoviny se žampiony ala pizza
Meruňkový perník
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Omáčka "šufrung" na špagety
Houbová pohanka - pohankový kuba
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky