Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Barevné jablečné řezy
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Krakonošův oběd
Kuře Anča
Americké čokoládové cookies
Třešňovo-čokoládové muffiny
Maďarská rybí polévka
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Koprová omáčka se žampiony
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky