Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rýžový nákyp s brokolicí
Dobré košíčky
Rýžové placky
Babiččina postelová rýže
Sedlácký guláš
Bezmasé těstoviny - výborné
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky