Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Polévka z uzeného masa II.
Mňamka z listového těsta
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Jablečná roláda s tvarohem
Zeleninový kuskus
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky