Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Zelňačka s mletým masem
Kuřecí játra na olivách a víně
Jiříkův biskupský chlebíček
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Mrkvovo-banánové smoothie
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki